bugün

zayıf olmak

(bkz: #38743945) evet , iki buçuk sene sonra yeniden bu başlıktayım. hala kız arkadaşım yok ve hala da zayıfım swh peki kafama takıyor muyum ? elbette ki hayır. bunla yaşamayı , onu kontol etmeyi öğrendim sanırım.

zayıf ya da şişman olmanın inanın hiçbir önemi yok bu hayatta. asıl önemli ve değerli olan şeyler sizi ne olursa olsun seven insanlar , bir de kendinize değer vermeniz.

70-75 yıl yaşadıktan sonra geberip gideceğiz arkadaşlar. fani bir yaşamda ne olur kimseyi, dış görünüşü veya herhangi bir fiziksel özelliği nedeniyle aşağılamayın , onun kalbini kırmayın. şaka bile olsa ne kadar kırıcı olduğunuzun farkında değilsiniz. ben gibi hassas olan insanlarda bunun sonu depresyona kadar varıyor.

annemin tavsiyesine uyun , "sağlıktan önemli hiçbir şey yoktur ", sadece sizi seven ve kabul eden insanlar ile vakit geçirin. diğerlerine siktir çekin.

merak edenler için iki buçuk sene içerisinde üç farklı alandan hekime muayene oldum . endokrinoloji , kardiyoloji ve dahiliye. inanmayacaksınız ama üç hekim de bana götüyle güldü. sen şu ana kadar muayene olan ve değerleri bu kadar iyi çıkan birkaç hastadan birisin dediler. peki tavsiyeleri ne oldu bilmek ister misiniz?

"kafanı ferah tut, stresten uzak dur , sevdiklerinle vakit geçir." işte o zaman kilo alacaksın. unutma ; bağırsakların da , miden de , karaciğerin de , hepsi bir şekilde beynin tarafından kontrol ediliyor.

edit : ya bak güzel kardeşim , normalde eksi oy vereni umursayacak biri değilim ama ben burada insanlara umut olmaya , pozitiflik aşılamaya çalışıyorum. gerçekten siktir git trollüğünü başka yerde yap.