bugün

ermenilerden özür diliyorum

özür diliyorum...

bu ülkede aydın adı altında birleştirici etkisini sadece kimin yazısı daha çok okunacak, galata altında, cihangir'de kahvede kimin masasına daha çok insan oturacak kavgasında kullanan insanların değerli görülmesinden ötürü özür diliyorum!

bu ülkede geçmişini araştırmayan, geçmişinden olabildiğince uzak yaşayan, geçmişle ilgili her şeyi sağda solda, nispeten daha fazla araştırma yapmış olan insanlardan duyduklarıyla kabullenen gençlerin nüfusun büyük bölümünü oluşturmasından ötürü özür diliyorum!

ırkçılığı, ayrımcılığı ve her türlü faşistliği kendilerine rant sağlayacak birer basamak olarak gördükleri için durulmuş suları bile hiç düşünmeden bulandıran insanların bugün gazetelerde, televizyonlarda güzel isimleriyle boy boy saltanat sürmesinden ötürü özür diliyorum!

ermeni soykırımını kabul ettirmeye çalışırken, ermeni mezalimini ağzına almayan götlere inanan insanlarla aynı caddede yürüdüğüm için özür diliyorum!

aynı şekilde doğrusuyla yanlışıyla türk olmanın dünyanın en muhteşem şeyi olmadığını, bir ülkeyi sevmenin ırkçılık boyutunda olmaması gerektiğini, kendi ülkeni sevmenin "ya sev ya terk et" mantığıyla asla ama asla yürütülemeyeceiğini anlayamayan götlerle aynı caddede yürüdüğüm için de özür diliyorum!

lobi faaliyetleri sayesinde her ne kadar bu ülkenin en zengin, en refah, en lüks, en üst kademede yaşayan insan grubu olmasına rağmen ermeniler'in zavallı azınlık olarak görülmesinden ve diğer azınlıkların esamesinin bile okunmamasından ötürü özür diliyorum!

laz'ı, çerkez'i, boşnak'ı, arnavut'u, gürcü'sü ve sayamadığım diğer bütün azınlıklar bu ülkenin bir parçası olmaktan gurur duyup iyisiyle kötüsüyle tarihi tarihçilere bıraktığı halde, geri kalan 1-2 azınlığın savunucularının sürekli olarak huzursuzluk çıkarmasından mütevellit bu ülkede yaşayan tek azınlık onlarmış gibi davranılmasından ötürü hepsinden özür diliyorum!

her fırsatta bir koz gibi kullanılan ermeni soykırımını "ırkçı, ayrımcı, faşist, insanlık dışı" olarak gören insanların sadece tek yönlü kaynaklardan yararlanması ve bu kaynakların fransa, amerika, ermenistan, yunanistan gibi ya taraflı ya da diaspora yönetimindeki tarihinde sayısız sömürge, ırkçılık ve insanlığın fersah fersah uzağında ulan ülkelerden seçilmesinden ötürü özür diliyorum!

her nedense ermeni'den çok ermeni, yunan'dan çok yunan, kürt'ten çok kürt, peygamberden çok müslüman olan insanların söylediklerini can kulağı ile dinlerken, mantıklı konuşan insanların çığlıklarını bir türlü duymayanların bu ülkede çoğunluk olmasından ötürü özür diliyorum!

ve son olarak, o gün orada damarlarındaki kan ne kanı olursa olsun; ister türk, ister ermeni, ister laz, ister çerkez, bu lanet olası savaşın içinde yitip giden gencecik bedenlerin içinden eksilen ruhlardan özür diliyorum!
çünkü burda sizin etinizi yiyen, sizin kanınızı içen, sizin ruhunuzla beslenen orospu çocukarı, sizin aranızda olup bitmiş şeyler üstünden para kazanıp sonra da özür diliyorlar!