bugün

allah çocuklarımın ömründen alsın erdoğan a versin

amin. inşallah çocukları ölürde reisimiz daha nice seneler başımızdan eksik olmaz.
zira reisimiz alem-i şahanede biz türkiye'yi temsil etmektedir. reisimiz olmasa dinimiz elimizden gider, başı kapalı, imanlı ablalarımız, suriyeli din kardeşimiz olan kadınlar gibi ele ayağa düşerler. bütün dış mihraklar, türkiye'yi parça pinçik etmek için uğraşırken reisi-cumhur'umuza (mazallah) birşey olursa önlerinde bir engel kalmaz.
allah'ım, rabbim, sen sakın bunları yaşatma bu millete.
şaka maka, acaba çorum' daki akp'li kadın kolları üyeleri, bu kadının bütün çorum'lu akp'li kadınları temsil ettiğinin farkında mıdır? ya da kendilerini temsil etmelerine izin verdikleri bu kadınla aynı düşüncelere sahip midir? ya da cumhurbaşkanımıza olan sevgisini, başka bir şekilde dile getiremez mi?
bütün akp'li kadınlar böyle mi düşünüyor? zira akp'ye oy vermiş bir kadın olarak, ilerde doğuracağım çocuklarımın ömrünü kimseye vermem, veremem. lan şimdiden seviyorum, daha karpuz kabuğundaki vitamin bile değiller.
şahsen akp'li kadın kollarında insanların dertlerini dinlemeye çalışan bir kadın olsaydım. seni bu cümlenle itin götüne sokar çıkartırdım. artık gerisi çorumlu kadınların elinde. ben düşüncemi yazdım.
gerçi ben de hangi aklı başında kadına diyorsam bunları, zira balık baştan kokar.