bugün

türk nazi birliği

yazdığı yazılar 3 kişi tarafından eleştirilince "ama bu yaptığınız linç kültürü hede hödö" diye hüngürdek böğrümdek zırlayan iki yüzlü gondofillerin ağızlarından salyalar akıtarak hırlaya hırlaya linç etmek istediği oluşum.

evet, kabul etmeyebilirsiniz; lakin sizin 3 tane beyin hücresiyle kurulabilecek, zorlama olarak bilime dayandırdığınız sapık kabile düzeni ideolojinizi her yerde alacağınız onca tepkiye rağmek dikte ediyorsanız, bu adamlara da yaşama şansı tanımak zorundasınız.

ha, size bu linç girişimini onlar yapsa; onlar nazidir yapar. sen burda 20-30 kişi toplanıp, "ay ne iğrenç, böğğ pisler" diyemezsin. sen insancıl, pkk militanını hatta apoyu bile koruyan sözde demokrat hötöröfün tekisin. sen pkk yanlılarına değil bu adama saldırıyosan ağzından salyalar akıtarak hayvan gibi; demek ki senin içinde habislik var; bir takım hümanist, barışçıl mottoları kendine kalkan yapmışsın; bütün derdin türk milletiyle, bütün derdin atatürk le, bütün derdin bu vatanla, bütün derdin emperyalizmin köpekliğini yapıp global sermaye sahiplerinin hayalarını yalamak.

o zaman orada duracaksın; o zaman bu adamlar haklı arkadaş. insan değilsin ki sen. başına gelecek olan her şeye müstahaksın, az bile hatta.

oysa ne kadar samimiyetsiz, sayfanın altında; "Copyright © 2008 Türk Nazi Birliği" yazıyor. bu ne ya? kendi diline sahip çıkmayan nazi mi olur? sayfada yayınlanan alman tarihi de nesi? ırkçıysan türk ırkçısısın; alman ideolojini türk e yamayamazsın. dışardan ithal ideolojiler bu memlekette pirim yapmaz, yapamaz, yapmamalı.