bugün

10 kasım 2019 göztepe yeni malatyaspor maçı

Sadece Yeni Malatyaspor'un futbol oynadığı; göztepe ve hakem arda kardeşler'in futbolu katletmek için sahaya çıktığı maç.
Geçen sezon düşmediği için gönülden sevindiğimiz Göztepe sen nasıl çirkef, sportmenlikten uzak bir takım olmuşsun. iki yarı toplam 20 dakika yattın; Malatyalı futbolcuların teması değil rüzgarından kendini yerlere atıp şov yaparak vakte oynadın ki her iki yarıda da aşırı temaslı sen oynamana rağmen; Malatya senin gibi yapsa 40 dakika maç izleyecektik. Hayatımda böyle adım başı duran bir maç izlemedim. Tabii bunda özellikle ilk yarı Göztepe'ye faul çalmakta imtina edip Malatya'nın her pozisyonunu durduran, Göztepe'ye özel müsamaha gösteren üstüne gole giden Eren'e yapılan faul ile Malatya'nın penaltısını vermeyen, sahada tansiyonun Göztepe tarafından aşırı çıkarılmasına göz yuman hakemin de çok büyük payı var. Yani Göztepe hakemin müsamahası ile Malatya'yı psikolojik ve fiziksel baskı altına alıp, oyunu sürekli durdurup zamana oynayarak puan almaya çalıştı. Böylesi bir oyunu Göztepe'ye hiç yakıştıramadım. hakem de görevini güzel icra etti ve Malatya puan kaybetti. TV'de haber geçti hakemi FIFA listesine de alıyormuş TFF.

Malatyaspor'un Alanyaspor maçıyla ( 1 eylül 2019 yenimalatyaspor alanyaspor maçı ) başlayıp, Kasımpaşa maçı (3 kasım 2019 kasımpaşa yeni malatyaspor maçı) ile doruğa ulaşan taraflı hakem yönetimleriyle puan kaybetmesini amaçlayan düzenin son parçası da bugünkü maçtı. Artık sadece rakibe karşı değil hakemlere karşı da oynayan Malatyaspor ve Sergen Hoca; hem rakibi hem hakemleri yenerek 3 puan kazanacak. Bu yolda sonsuz başarılar diliyoruz kendilerine. Her daim güvenimiz tam hocamıza ve takımımıza .

Zaten gökhan töre'nin semih saygıner'e rakip kale direkleri arası kaçan golü olmasa hakemi de yenmiştik de bu da gökhan töre'nin yine direk vuruşlu penaltıdan ilk golünü attığı maçta nazar boncuğu olsun.

Alanya, kasımpaşa üstüne bu maçın da gösterdiği gibi;artık sadece rakiplere karşı değil hakemlere karşı da oynayan bir Malatyaspor var. dahası emsalsiz haksız pfdk sevk kararı ile tff'ye karşı da mücadele veren Malatyspor ve Sergen Hoca var ki sergen yalçın bunu Beşiktaş'tan en iyi bilenlerdendir; bu düzene prim vermez daha da kükremesini sağlar Anadolu Kaplanları'nın.

Not:26 Ocak 1997 Vanspor Beşiktaş maçı 'nda son dakikalarda Sergen Yalçın'ın muhteşem frikiğinden kaleye giden topu Vansporlu Aykut elle blokluyor ve hakem Metin Tokat penaltıyı vermiyor. Maç sonu Sergen Yalçın, rasim kara ve tüm takım smaçla engellenen galibiyetleri için hayretler içindeler. adaletsizliğin nirvanalarından; Trajikomedinin everesti.

Beşiktaş'a yapılan Unutulmaz Hakem Hataları (5. dakikada Sergen Yalçın'ın smaçla engellenen golü)

https://youtu.be/pX0OIjDhY9U