bugün

10 kasım

farkinda misiniz? troller kudurmuş yine gece gece. tum bunlara ragmen icimizdeki sevgiye zerre golge düşürebiliyorlar mi? birakin kudurduklariyla kalsinlar. her sene dozlarini daha da arttiriyorlar ya hani emin olun bu istedikleri seyin yanından dahi gecemedikleri icin.
allah atamizdan bin kere razi olsun. yeri cennetin en guzel kosesi olsun insallah. o ve silah arkadaşları sayesinde bugun bu cennet vatanda rahat rahat nefes alabiliyoruz. bilmezler miydi kacip gitmeyi? bilmezler miydi bu duzen boyleyse buna boyun egecegiz demeyi? biliyorlardi elbet. yokluk icinde cephelerde gecmis bir hayati kim isterki? istemeyenler vardi elbet. rotasını degistirenler ve banane diyenler elbet vardi.
ama onlar ah iste onlar! canlarini ortaya koyarak, hayatlarindan vazgecerek adanmislik icinde yaşadılar...ve basta turk'un atasi, atamiz! savas kazanmaktan da ote turk devriminin sanli başbuğu; gazi mustafa kemal ataturk!
naciz vucudun toprak olmus olabilir, herkes fani. ama bir insanin her ölüm yildonumunde doluyorsa gozler, icimizden birseyler kopup gidiyorsa istisnasiz icimize islemis sevgindendir.
ne zor bir hayattı senin ki ama görebiliyorsan sayet bak bizlere! degdi atam degdi. attigin her adima, ortaya koydugun her emege sonuna kadar degdi!
varoldugumuz surece hem bizler hemde yetistirdigimiz gelecek nesiller unutmayacak seni, unutmayacak fikirlerini. huzurla uyu, rahmetin bol olsun.
imza: turk genci.