bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Şu anda sözlüğün aktif kullanıcısı olmamama rağmen sözlüğe girdiğim zamanlar entry girecek doğru dürüst başlık bulamıyorum. eskiden sözlüğe girdiğim zamanlar onlarca entry girerdim. Eski yazarlar ne kadar katılır bilmem ama, ki ben de aşırı eski değilim, sözlüğün kalitesi çok değişmiş durumda.

insanların daha çok olması gerektiği başlıklarda sinek avlanıyorken, saçma sapan başlıklar entry seline uğruyor. Ya sözlük yaş ortalaması düştü ya da nesil bomboş geliyor. Ben liseliykende sözlük yazarı olmamın yanısıra aptal saptal eski entrylerimi bile çok kaliteli başlıklara yazmışım görüyorum ki. Şu anda entry girecek başlık bulamıyorum.
Eskiden yazarlar sözlüğü bir nevi iç dökme yeri gibi kullanırken, insanların duymasını istediği ama kuramadığı cümleleri burada kurarken şimdi tam bir saçmalama alanı olmuş. Sözlük yazarlarının itirafları başlığı bile tüm popüleritesini kaybetmiş. Sözlüğün bu hali beni biraz üzüyor.

Ben belirten kelimeleri kullanmanın yasak olduğu o günlerden adete forum havasına dönmüş. Bu beni biraz üzüyor, sözlük. Sen bu hallere düşecek platform muydun?

Edit: Vay bee, sözlük. Şöyle bir baktımda yazar olalı 7 yıla merdiven dayamışız. Bir de artist artist çok eski değiliz diyoruz. Yeni de sayılmayız ne diyorsun?