bugün

aşk

çok aşık oldum...
hem de çok.
tanıdğım 3 kadının ikisine aşık oldum dostlar. çok sevdim. bunların bir kısmı bilinir bir kısmı bilinmez. kimilerine söyledim istemediler, kimine söylemedim, gizli gizli sevdim, başkalarıyla gittiler.

kimisi güzeldi, kimisi çirkin, kimisi de sıradandı bu kadınların.

siz aşk öyle kendiliğinden ortaya çıkar sanıyorsunuz. birisini görünce sizi yakıp kavurur sanıyorsunuz.

aşk nedir bilir misiniz? aşk insanın gizli saklı bir duygusudur, her insanda olan, ortaya çıkmayı bekleyen bir duygudur.

derinlerde bir yerde saklıdır bu duygu, onu ortaya çıkarmak sizin elinizdedir, onu beslemeniz gerekir, onun besini sevgilidir, güzel çirkin, kim olduğu önemsiz karşı cinstir onun besini.

şunu iyi bilmelisiniz ki, bu duygu siz ona sevgiliyi, onun istediği şekilde gösterirseniz, düşünürseniz büyüyüp kök salacaktır.

bazen hiç farkında olmadan aşık olursunuz ya, işte aslında sizde saklı olan bu duygunun karşılığını sevgili sergilemiştir zaten, bu nedenle bu duygu kendiliğinden kök salmış ve sizi büsbütün yakmaya başlamıştır.

işte böyle bir durumda nasıl aşık olduğunuzu iyice anlayın, bu duygunun büyümesi için gereken sevgilinin nasıl olduğunu anlayın.

bundan sonra bu duygu tekrar gizlenecektir, tıpkı kullanılmayan kasların erimesi gibi, gizlenip bir köşeye çekilecektir. tekrar büyümeyi bekleyecektir.

tanıştığınız kadının çirkin taraflarını göstermeyin ona, istediği şeyleri gösterin, seveceği şeyleri, yine o sevgiliyi gösterin, hiç olmayan birinedir aşk aslında, hiçbir limiti yoktur bu sevginin, o an karşınızdaki kişiye aşık olursunuz ancak, aslında bu duygunun hasretle beklediği kişi hiç olmayan birisidir, işte bu nedenle mecnun leylayı çölde görünce tanıyamamıştır,