bugün

euro truck simulator

pedalınız ve direksiyonunuz varsa oynarken orgazm olabileceğiniz tırcılık kamyonculuk oyunu. uzun zaman sonra "vay anasını, 22 bin kilometre yapmışız" diyerekten gülümsetmiştir. yanlış hatırlamıyorsam şöyle seviyeleri** vardır,

anfänger: bildiğiniz beginner, amele. 25 bin euro biriktir, 6 bin kilometre yük taşı gibi görevleri vardır, basittir.
amateur: bildiğiniz amatör. 5 yıldızlı anfänger olduğunuzda otomatik olarak yıldızsız amateur seviyesine geçiyorsunuz. adr lisansıyla yük taşıma olaylarına giriyorsunuz, 25 bin euro, 6 bin kilometre gibi zımbırtılar yükseliyor.
profi: bildiğiniz profesyonel. lisans sınıfı yükseliyor, gitmeniz gereken yol, biriktirmeniz gereken para artıyor.
alter hase: arkadaş, yüzlerce kez çevirdim, yok. kıdemli tavşan oluyorsunuz burda da. ihtiyar kurt gibi bir anlamı var herhalde, yaşlı tavşan ne lan? oyunun ustası olmaya alter hase seviyesinde başlıyorsunuz, ayrıca çok cool oluyorsunuz arkadaş arasında "ich bin alter hase" diyince. evet evet, çevremde bolca euro truck simulator oynayan adam var.
meister: usta olduğunuzun resmidir. meister'de 5*'a ulaşınca artık truck simulator'un hayvanı olmuş olursunuz. daha olmadığım için bilmiyorum, olunca eroin taşıma falan çıkıyordur herhalde. nereye kadar lan benzin domates?

5 yıldızlı amatör bordeaux'tan bildiriyor. *