bugün

100 bin entry girmek

sözlük adına ufak oytunkaran için normal bir adım on birinci nesil için büyük bir adımdır. sözlüğe 100 bin bilgi dolu herkesi aydınlatan entry bırakmaktır.

sözlük macerasına 2011 yılında başlayan oytunkaran karakteri gayet kendi halinde normal entryler giren o zamanki sözlüğün içeriğini bilen biriydi. buraya üye olmamı sizlerin sonradan gıcık olup kim lan bu işsiz demesine vesile olan hala yazıyorsa selam olsun ki bildiğim kadarıyla yazmıyor kelaynak mahlaslı abimle üniversiteden arkadaştık ve üniversitenin sözlüğünde tanışmıştık. sonrasında gel lan uludağ daha büyük yer hem iyi yazıyorsun daha büyük kitleler okuyor dediğinde gelme fikri oluştu ve geldik. geldiğim dönemce sözlük baya iyiydi art arda aynı tip 5 başlık aç çaylak olurdun modlar daha çalışkandı zall tahminim 30'lu yaşlardaydı moonlight sonata bere takıyordu gerçi hala takıyor salca sözlükte hala yazardı cool adam vardı hbbia efsane bluevelve devam eder protest sanayici yardırır kukla hikaye uydururdu.

sözlükte çok dost edindim güzel insanlar tanıdım burada şu an itibariyle bulunan ergen tayfası yoktu belki bizden büyük nesiller için biz ergendik o zaman bir saygı vardı sözlükte skandal olsa bile bir adabı vardı şimdi bakıyorum pek kalmadı.

oytunkaran normal şekilde entry giren bir yazarken neden bu şekle evrildi? aslında sözlüğe bir tepkiydi. çok entry giriyordum evet ama yine bir adabı vardı diyorum ya bir yanlışta çaylaktık hemen. belkide bu sözlüğün en çok çaylak olan yazarlarından biriyimdir. 20 gün yazarsam 20 gün çaylaktım o derece. yıllar geçti nesiller değişti sözlük değişti anlamsız şekilde sözlüğün düşünce yapısı değişti ve bozdu. aslında oytunkaran hep bir tepkiydi ben bozdukça sözlük bozdu ben daha bozdum sözlük bozdu. oytunkaran bugün ki sözlüğün tepkisiydi ki bir ara sözlük öyle bozuldu ki oytunkaran bile yetişemez oldu. böyle güzel aslında sıcak ve aslında eğlenilen eğlenirken bir şeyler kaptığımız ortam artık kalmadı. daha ne kadar yazarım bilmiyorum fakat ne eski heves ne eski ortam var. o güzel insanlar gerçekten atlarına binip gittiler.

sözlükte dediğim gibi çok kişi tanıdım hepsini tek tek saymam zor ama pangea vardı ona selam vermeden geçemem. gece 2'de sözlüğe giren kızın amacı başlığını beraber bulup bir ara sözlükte en popüler başlık yaptık her gece 2'de mutlaka canlandırırdık. güzel zaman geçirdik. kimi ergen dedi kimi işsiz kimi kadın dedi kimi bilmem ne dedi. burada hiçbir şey olmadan çok şey olmanın adı oytunkaran'dı. bu 100 bininci entryimi geri kalmış tüm şaka lan şaka kendime armağan ediyorum. belki son demlerdir bilmiyorum ama sonuçta bir oytunkaran geçti diyebilirsiniz. hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. tarihe tanıklık ediyorsunuz uzun yazdım lan. hahahasiktir evet evet evet.