bugün

instagramda ayakkabı reklamı yapan mallar

bu şahsiyetler genellikle çektikleri birkaç video veya yaptıkları birkaç paylaşımla kısa süreliğine adını duyurmuş, toplumun belli bir kesimi tarafından sevilmiş veya beğenilmiş insanlardır. Kendilerince güzel veya yakışıklı olduklarını sanan bu sahsiyetler kendilerini sevip sayan insanları dolandirmaktan, üç kuruş para için yalan yanlış reklam yaparak milleti maddi ve manevi açıdan zarara uğratmaktan hiçbir zaman çekinmezler. yaptıkları reklamlar genel itibari ile ya ayakkabı reklamı ya boy uzatma reklamı ya da zayıflama veya kilo alma besin takviyeleri şeklinde olan ve gerçekte değeri 5 kuruş etmeyen ürünlerdir.

3 çift ayakkabı alırsınız 110 lira verirsiniz, ama aynı ayakkabı çarşıda tanesi 20 liraya satılıyordur. marka değil çakmadır, orjinal değil kopyadır, kandırırlar, kandırılırsınız

boy uzatma besin takviyesi satarlar alırsınız kullanırsınız hiçbir işe yaramaz, sonra ararsınız açmazlar mesaj atarsınız bakmazlar yorum yapmaya kalkarsınız engellerler, bu ve benzeri daha onlarca düzenbazlıklar, alçaklık ve de dolandırıcılık. ne diyeyim bilmiyorum. bu tür insanları böyle ürünlerin reklamını yaparken görünce resmen tiksiniyorum.