bugün

bir idealistin ta kendisi

o bahsettiği kız'da lookin.

bunun kankasıydı. ona askıntılık yapan şerefsiz oğlu şerefszdir. iftira atan da şerefsizin önde gidenidir. bana isptla gel. lookin'in sözlükte foto atmadığı erkek kalmamış, öylesine kız olduğunu ispat et dedim dekolteli fotolarını attı. bir süre sonra laf onun bana attığı fotoya geldi aramız açıldı zaten pek aramız iyi değildi. bir de yüz verdik diyor yüzsüz. onun iffetini korumak sana mı düştü lan?. ne sebeple aramızın açıldığını bilmiyorsun bile. yalakalık yapmak için o zamanda onu savunmuştun. aynı tas aynı hamamsın. 40'ı devirmiş adamın söylediği sözlere bak.

kız bana yüz vermemiş. başkası olsa arkasındn konuşmam ama lookin lan bu. ortalık malı. fotoları hala internette geziyor. sözlüğün en ahlaksız en iffetsiz kızını köpekler gibi savunuyordun. neden şimdi bir kızımız diye bahsediyorsun? lookin desene.

bu arada; iftira atıp ispat edemeyen en adi kahpe çocuğudur. bu kadar net söylüyorum. olayı kendisne aksedildiği şekilde öğrenip önyargıyla yaklaşıyorsa da haysiyetsizdir. gelip olayın iç yüzünü soracak adam gibi de cevabını alacak. yok öyle milletin içinde insanları lekelemek.