bugün

feministler zamanı geldiğinde bizi savunacak mı

görsel
150 milyonuncu kez söylüyorum, bu kez bi de tdk tanımı koydum bi ihtimal anlarsınız diye. Sevgili yazarlar, feminizm erkeği küçültme, erkeği yok etme, erkek düşmanlığı gibi anlamlar taşımıyor. Feminizm, kadın erkek eşitliğini savunur. Allah aşkına bak Allah'ın adını veriyorum artık şunu öğrenin kurban olayım ya! Yine 150 milyonuncu kez söylüyorum ki anneleriniz için gelecekteki kız çocuklarınız icin feminizmi desteklemeli feminist olmalısınız. Ben bir feminist olarak olaylara bakarken insancıl bakıyor ve kadın erkek ayırt etmiyor kim suçluysa görebiliyorum. Tabi ki iftiraya uğrayıp ölümüne sebep olunan kardeşimizi hatırladıkça bin de üzülüyorum sesim de çıkıyor niye çıkmasın ?
Siz o sokaklarda yürüyen aptal aptal pankart taşıyanlara bakmayın malesef ki siz şu tdk anlamını Bilmiyorsanız kadınlarda da bilmeyip boş yapan var. Feminizmin tek derdi eşitlik, bizim tek dediğimiz doğduğumuz günden beri her yerde aşağılanmaktan kurtulmak bakın biz gülsek bile suçtur mesela. Neyse bunlara girmeyeceğim.
Baştaki soruya gelirsem:
Evet bir gün olur da kadın erkek önce eşitlenir sonra da kadın daha üstün görülür ve erkek ezilirse tabi ki erkeklerin hakkını her şekilde savunurum. Çünkü insani olarak her durumda ve koşulda eşitliğin gerekliliğine inanıyorum. Fakat bu bir ütopyadır. Yazdığın entry altı bile daha kadına eşitliği çok gören erkeklerle doluyken kadının daha çok hakka sahip olması mümkün gözükmüyor.