bugün

muharrem ince nin ilk icraati

Muharrem ince CHP nin adayı olarak açıklandıktan sonra çalışmalarına başladı ve hemen hemen hergün mitingler yapıyor. Oldukça da çalışıyor, kendisini sık sık haberlerde ve gazetelerde görüyoruz.

Ancak tam bu noktada benim kafamı karıştıran bir durum söz konusu. Sayın iNCE her mitinginde "ilk icraatim ...." olacak. "ilk yapacağımız şey ...." cümlelerini farklı mitinglerde kullanıyor. Ancak cümlelerin devamı sürekli değisiyor. Sayın ince nin bugune kadar ilk icraati olarak sunduğu şeyler;

-"ilk icraatimiz sarayı gençelere vermek olacak. Bu ülkenin en zeki ilk 5000-10000 indeki genclerine verip bilim yuvası yapacağız sarayı. Ben çankayaya gideceğim."

-"Ben Cumhurbaşkanı olduğumda ilk iş ögrencilere 19 mayıs ve 29 ekim de yani iki bayramda harçlik vereceğiz. ilk yapacağımız iş bu olacak."

-" Ben göreve geldiğimde ilk işimiz orman genel müdüründen alıp orman köylüsüne verecegiz. Orman genel müdürlüğü zenginlik icinde orman köylüsünün durumu ortada. ilk olarak bu sorunu çözeceğiz." (bu söz bugun boludaki mitinginde söylemiştir)

Özellikle gazetelerin internet sitelerinde son bir ayda incenin "ilk icraat" li başlıklarını okuyorum ve merak ediyorum m. ince nin ilk icraati ne olacaktır? Merak edilendir.