bugün

7 nisan 2018 yeni akit uludağ sözlük haberi

Bahsi geçen haberin içeriği sözde "uludağ sözlük fetö yuvası oldu" şeklinde bir ithamı içermektedir. Birileri bize saldırırken yönetim elimizi kolumuzu bağlamasın ki hakkımızı savunalım öyle değil mi? Yoksa birileri yeni akiti kullanıp sosyal medyadaki muhalif sesleri mi kesmek istemektedir? Yoksa bu işin içinde de fetö nün parmağı mı var? Aklımda deli sorular..

https://www.yeniakit.com....o-yuvasi-oldu-446741.html

----------***----------

tekrar edelim, şimdi ben tam anlayamadım olayı biz mi fetöcüymüşüz yoksa, bundan daha bir ay önce suçladıkları hükumet olarak akp mi ? o halde merak ediyoruz y.akitin itham ettiği akp nin ve hatta bakanlar kurulunun içindeki fetöcü kim? daha açık yazsınlar ki biz de bilelim. Belki ülkemize ve akp ye faydaları dokunur. Kimbilir? Mukaddesatçılarsa eğer açıklasınlar..hodri meydan..

--spoiler--

yeni akit yazarı akp'yi karıştıracak: fetö bakanlar kurulu'nda!
13.3.2018 15:24

yeni akit yazarı abdurrahman dilipak, fetö'nün siyasi yapısının akp içinde olduğunu hatta bakanlar kurulu'na kadar uzandığını yazdı.

fetö'nün siyasi kanattaki yapısının hâlâ hayatta olduğunu iddia eden yeni akit yazarı abdurrahman dilipak, "işin ucu gruba, parti üst yönetimine, hatta bakanlar kuruluna gelip dayanıyor. üst düzey bürokratlara gelip dayanıyor" ifadelerini kullandı.

dilipak'ın bugünkü yazısının satırbaşları şöyle:

"(...) bu fetö denen lanetli örgüt, suçsuz insanları gibi suçlu gösterip, suçluları da aklamaya çalışıyor...

suçsuzların aklanması kadar suçluların cezalandırılması da gerek. ve bunu yaparken, tepeden başlamak, yakın çevreden başlamak gerek. bakın bu sorun çözülmüş değil.

https://www.aydinlik.com....-nda-politika-mart-2018-2

--spoiler--