bugün

uludağ sözlük ün çöpe dönmesi

Ekşi'nin amına koyulma sebebi daha fazla yazar ile daha fazla reklam almak iken, Uludağ'da tam tersi olarak her geçen gün azalan yazar sayısı Ve reklam şeklinde vuku bulmaktadır.

3-5 tane seviyesiz yüzünden onlarca yazar sözlüğü terk ediyor. 3-5 seviyesiz günde 50-100 entry giriyor diye uzun vadede binlerce entry girecek yazarlar kaybediliyor. Üstelik azalan kalite ile sözlük çekim merkezi olma özelliğini kaybediyor.

9 kez silik olan adamın 10. Kez hesabı açılırsa; o Da pedofili, tecavüz övücü entryler girip onlarca insanı sözlükten Soğutabilir.

Doğrusu; tüm bunlar adminin umrunda mı? Hayır. Dünyanın en kötü profesyonelleşme hareketine imza atıp moderasyon denen kavramı ortadan kaldırdı. Belki eski moderasyonun sorunları vardı, belki o yüzden değişim gerekliydi. Ama değişme şekli böyle olmamalıydı elbette.

Adminin ne zaman umrunda olur? Ortada sözlükten gelen herhangi bir reklam geliri kalmadığında. O saatten SOnra da ne yaparsa yapsın onca zaman içerisinde soğuyan kaliteli yazarlarını geri getiremez.

Tecavüzü, pedofiliyi övüp küfür yiyerek eğlenen 18-20'lik ergenlerin sosyal oyun alanına döndü buralar. Gerisi hikaye.