bugün

hexa gram

nickaltından da görüldüğü gibi, sadece belli bir zeka seviyesinin altındaki takıntılı tiplerin uğraştığı yazar. adamlar 52436 tane sahte hesap ile durmadan hakkımda yalan yanlış yazıyor. 1 değil 2 değil; kaç tane yazı yazmış; rahatsız oluyorum hakkımda yalan yazılmasından. utanmıyorlar mı bir insana böyle rahatsızlık vermeye? yanlış bilgiden hiç hoşlanmam ve chetbaker gibi tipler, hakkımda yalan, yanlış yazarak bilgi kirliliği yaratınca açıklama yapmak durumunda kalıyorum. bu kez de "kendinden bahsetti." diyor. e sen bana çamur atarsan, ben de kendimden bahsetmek durumunda kalırım doğal olarak.

keşke sen de biraz karakterli olsan da elaleme rahatsızlık vereceğine, benim gibi duygu, düşünce ve tecrübelerinden bahsetsen; bana rahatsızlık vermesen.

bu ne yapışkanlık? nickaltımda hakkımda kaç tane yazı yazmışsın, rahatsız oluyorum senden be, daha ne diyeyim, defol git başımdan. hakkımda yazıp durma. git kendine benden başka uğraşacak bir şey bul. hadi uza. ben de bu takıntılı tipler yüzünden 5378 tane yanlış bilgiyi, tek bir yazıda açıklamaya çalışıyorum ve kısa olmuyor haliyle. doğruları yazmak, "çamur at izi kalsın." mantığıyla 2 satır yazmaya benzemez takdir edersiniz ki. ben de boş boş yazsam kısa olurdu.

ayrıca (bkz: #37023365)