bugün

haluk tatar

Efsane bir insan'dır. Biraz Patronum sayılır. internetten bayağa çalıştığı yeri felan herşeyini buldum tüm bilgilerini.2015 haziran'da yanına uğramıştım. demiştim ki, gitmeden önce:
-Merhabalar, ben makine mühendisi olmak istiyorum ve sizin linkediln'den tutun tüm yazılarınızı okudum. araştır'dım. bana ilk başta ne öğrenmem gerektiği hakkında bilgi vereblirmisniz. bana birşeyler öğretin öğrenmek istiyorum ne olduğu farketmez, siz öğretin lütfen. Dedim.

Diğerki gün mesaj geldi.- salı günü ofise uğra.
uğradım. solidworks 2012 eğitim cd'si verdi ücretsiz. Bu eğitim cd'sini bitir bana araba tasarla gel 15 günün var dedi. ve 24 gün'De arabayı tasarlayıp yanına gittim. Aslın'da gidemedim sebebini hatırlamıyorum. gittimmi yoksa, hatırlamıyorum şu anda. hatırlarsam editlicem.

Ve solidworksu öğrendim makine bölümüne geçtim 10. sınıf'ta va bayağa faydanasını görmeye başladım. solidworks'ü kimse açmayı dahi bilmiyor. ben onlar açama'dan parçaları bitiriyordum. tabiki işim solidworks'le kalamıştı. yanın'da autocad, inventor, catia, fusion 360, space cleam (haluk abi'nin şirketin'de sattığı ürün. yani asıl mesleği distribütör'lük.) ek olarak cinema 4d (bunu eğlencesine öğrendim. yamamen öğrenemedim ama bir süre sonra kendimi tatmin edip bıraktım.) ve geçen sene tekrar yanına uğradım. uğramamın sebebi:

-abi sana şey dicem ya, hani ben solidworks'ü öğrendim acab çizim yapıp satabilirmiyim yani birin'den iş alsam çizip geri versem para alabilirmiyim, sonuç'da öğrenci adamım. dedim. gel buraya çarşamba günü dedi. okul çıkışın'da gittim. sen genç bi adamsın ve para kazanmak istiyorsun anladğım kadarıyla dedi. ben konuşamıyorum heycan'dan kekemeyim zaten üstüne üstlük hayran olduğum adam karşım'da. dedi: -kaç yaşındasın. -16. - hadi canım 20, 21 gösteriyorsun dedi. hee ozaman olmaz dedi. bir'Den durdu.
dediki:
-sen sana vereceiğim bu işi yap, sana karşılığın'da çok cici bir para vericem dedi.
+ tamam abi. dedim.
-bana word 2016 eğitim seti çek youtube'den özel olarak at dedi. benim'de bu işler acayip ilgimi çekiyor (yönetmen olmak istiyorum allah nasip ederse.)
+tamam abi ama ben kekemeyim olmazki. dedim.
-sonra olur olur dedi sakin olacaksın. dedi.

sonra herneyse. ben çekdim heryeri kemişim video parça parça en az 10 kez bir video'Da uğraştım. kekelediğim için video ordan oraya atılıyor hep. sonra gönderdim. dedi: kardeşim bu olmazki dedi sonra üzerine bağzı konuları araştırsaydın çok mutlu olurdum. dedi. bayağ şey sallamısın, hepsi yanlış. dedi. ve cidden hepsini sallamıştım sadece bir tane adamın videosunu izleyerek aynısını yapmıştım (haluk abi vermişti o eğitim ssetini'De bunu izle aynısını çek dedi.) sonra olmadı. geçen gün 2 ay önce felan. hocam'la bir abi konuşurken duydum. acaba haluk bey'e bir mesaj göndersek bize bunu açıklarmı, felan dediğini duydum. ardın'dan hemen atladım lafa. -ben tanıyorum telefon numarası felan herşeyi var, bende isterseniz arim veya e-posta atim dedim. attım, derdimiz anlattım. haluk abi, mesaj çekti. -o hocan'dan sana fayda yok, hiçbirşey bilmiyor. dedi. ben'de hocaya okutmak zoru'da kaldım. o'Da:
-haklı, ama bu dünya'da cahiller'in olmasının sebebi. bilen kişiler'in bilmeyen'lere bildiklerini şöylememeleri. dedi. (bende sonuna not koydum, hocam bana kızmayın şimdi hocaya'da bağıramam ki, bırakır felan sonra dedim. arada kaldım resmen.) sonra kapandı konu bayağa'dır mesaj atmıyorum. bir ara bayram'da mesaj çekerim herhalde yine.

Çok iyi birisi, ciddi anlam'Da adamın kişiliğine, gerçekçiliğine, dürüstlüğüne hastayım. Çok seviyorum be abi seni. arada bir sende bana yaz olmamı. (vefalıyım'dır bak iler'De okursam unutmam abi seni. (gülücük.) )

halen şayesin'de bilgilenmeye devam ediyorum. https://www.videoegitim.com/ sitesin'De ücretli bir şekil'de eiğtim cd'leri, satıyor.

aynı zaman'da youtube'de, ücretsiz bir şekil'De. site'de olan bir çok şeyi ücretsiz olarak youtube'ye yolluyor. https://www.youtube.com/c.../UCrVR30q-Seo82gBhmAe_1uQ

ve şimdi'De video sunun altına' attığım yoruma, şimdi cevap vermiş. beni mutlu ediyor. adamsın abi sen

italya'ya hayran birisi. sevilecek bir insan. imreniyorum.