bugün

ne yazsa arti oylanan dallama

popüler kültür ikonudur.

bunu daha çok rock gruplarında görürüz günlük hayatta. bir grup keşfedersiniz. o sizindir artık. piyasa olmasın diye çok kimseye bahsetmezsiniz. oya-bora olduğunuz kız kankinize ve birkaç kişiye söylersiniz sadece. yayılmasını istemezsiniz. sizden çok kimse sevmesin diye bakarsınız. grup manyaktır bu arada. riffler hemen havaya sokar sizi. sözler desen o biçim lacivert, anlam derinliği olan.

sonra o grup, alabildiğine sizin olan, kimsenin yüzüne bakmadığı zamanlarda geceleri dinlediğiniz o adamlar internetten patlar kolay, basit, dile dolanabilen bir şarkı ile. herkes haberdar olur birkaç hafta içinde. suratına tükürmek için can attığınız tipler bile bu grubu dinlemeye başlar. onların tişörtlerini giyer tiki gençler.

sonra grup tanınmaz hale gelir. birkaç erkek çıkma teklif etti diye götü kalkan liseli çıtırlara döner grup elemanları. artık kalitesi düşük, sözleri anlamsız saçma sapan ancak geniş bir kitleye hitap eden müzik yapmaya başlarlar. ne demekse amk. osursalar dinlenir hale gelir. külotları fan sitelerinde açık arttırma ile satılır olmuştur.

işte ne yazsa artı oylanan dallamanın hayat hikayesi de aşağı yukarı benzerdir
bu tür gruplarla. yazılsa roman olur şerefsizim. undergroundken güzeldir bu adamlar. hepinizin anasını sikeyim orospu çocukları diye bir başlık açıp entry olarak teker teker okuyanlara sövse kimse gocunmaz, basarlar yine artıyı. o derece. haftanın en beğenilen entryleri onundur artık.

ruhsuzdurlar ancak groupileri vardır. laf edemezsiniz. alaşağı ederler yoksa. işte bu yüzden ne zaman yüksek statülü bir yazar görsem acıyan gözlerle bakarım nickine. underground olduğu günleri düşünürüm. bir de şimdiki haline bakıp küçümserim, "sikimden aşağı derim!"

nihilist, düz adam, kojiro hyuga, insalıktan çıkmış yazarlar her zaman daha saygındır gözümde. bu adamlar tavizsizdir. genel eğilime göre değil götlerinin keyfine göre, etki altında kalmadan yazarlar. statüyü siklemezler. sevenleri azdır ama sağlamdır. her daim underground olagelmişlerdir. çıkıp bütün sözlüğe küfredebilirler, herkesi karşılarına alabilecek kadar cesurdurlar ve en önemlisi zeka parıltısı vardır bu adamlarda. bu yüzden genel lumpen akım bunları boğmaya çalışır ancak başarılı olamaz hiçbir zaman.

olamayacak da! korkmayın dostlarım ben hala buradayım, sağlıcakla kalın!