bugün

tengir budun

bir çizgi tutturmuş, prim yapabileceği artı oy'un dibine vuracağı bir platformda nasıl ve neler yazılabileceğinin farkına varmış.

yani basit biri, tek ilgi ve başarılı olduğu alan, hükümete, islam'a ve müslümanlara küfretmek.

üşenmezseniz, girin sayfasına göz atın bir tane gülümsetecek, espirili, buram buram zeka kokan, "lan harbi kafa adammış" diyebileceğiniz bir tane bile entry'si yok.

olamaz da zaten, tabi bu onun suçu da değil, zekası ancak bu kadarına yetiyor. bir kaç kez denedi, ilgi gören, sağcısı, solcusu, dindarı, ateisti, alevisi, sünnisi, ergen, olgunu neredeyse tüm yazarların ilgi gösterdiği en azından yüzlerinde bir tebessüm yaratabilen, insan ayırt etmeden aşağı yukarı her kesime hitap eden başlıklardan ilham alarak, benzer başlıklar açmayı ama onu da beceremdi.

sonra baktı ki bu şekilde prim yapamıyor, insanlar umursamıyor yeniden verdi kendini " voloyo mooşu kom voroyor, mollot o o zomon mollot volonon bohçosondo molo vorobolor" şeklinde saçma sapan şeyler yazıp prim peşinde koşmaya. ve başardı da , helal olsun.

görsel

düşünebiliyor musunuz; adam "valiye vatandaştan alınan vergi ile maaş veriliyor, o yüzden vatandaş ta valilik binasının bahçesinde seks yapabilir" şeklinde bir takım saçma sapan sözler söylemekten çekinmiyor. ar etmiyor.

ulan 10 yaşında bir çocuk bile böyle aptalca cümleler kurmaktan çekinir, bir kaç artı oy için böyle saçmalamaya değer mi?