bugün

annelerin erkek arkadaş hakkındaki yorumları

yorum değil de bir nevi kişiyi yerme, sinir etme ve akabinde tartışmayla sonuçlanacak olaylar zincirinin fonudur bu yorumlar.
Anneyle girilen Sinir harbidir. her ne kadar siz o tip için ölüp bitin, şayet annenin suratına "zevkine s.çayım beğene beğene bunu mu beğendin" ifadesi yayılmışsa zordur anneye o ölüp bittiğin kişiyi sevdirmek.

Her anne bu zorlu aşamada, Sanki kızı monica gibiymiş gibi davranır...( her evlat dünyanın en güzel evladıdır ve her anne o evlada sahiptir di mi anne?) fotografını gösterdiğiniz adamın üstünde kazara siyah bi kazak falan olsa, "hiiii satanist olmasın kızım bu? Siyah siyah giyinmiş. Ben kızımı elin herifi kessin diye mi yetiştirdim??? Bu adam sana bişey yapsın keserim seni" yakınmaları başladı mıydı, "Hay dilimi eşek arısı soksun emi" anları da burda start verir.

gösterdiğinize pişman olursunuz. Ağız kulaklarda gittiğiniz annenin yanından, sinirden küçük küçük felç ifadesi uğramış yamuk bi ağızla ayrılırsınız. hayır sanki bana dersin brad pitt le evli ya!

+ o ne ya küpe mi takıyo o?
- evet yakışıklı di mi?
+ baban da yakışıklıydı!
- nasıl yani? o ne demek şimdi?
+ demem o ki, durum ortada!
- puahuaua..

Budur. daha sürer bu, bitmez.

Hayır durumun farkında olması güzel de yine de zor aşamadır. böyle saçı yandan ayrılmış, otururken ellerini dizlerinin hemen üstüne koymuş, mümkünse kravat falan takmış herifin fotosunu gösterdiniz mi ahan da işte budur!