bugün

18 45 yaş arası suriyeliler askere alınsın

Suriyeli gençlerin ülkemizde zevk'ü sefa içerisinde devletin tüm imkanlarından faydalanır şekilde yaşarken bu ülke vatandaşı gencecik askerimizin suriye toprak bütünlüğü için savaşarak ölmesi durumudur.

sövmeden önce oku sonra küfret...

şöyleki ;

Eli silah tutabilen 350.000 suriyeli genç için düzenlenen ;

istanbulda yarına umut projesi, Hatayda ver elini kardeşim projesi, kilis te spor kardeşliği projesi, yüksek öğrenime uyum projesi, farklılıklar zenginliktir projesi, kardeşlik için ben varım projesi, farkındayım yanıbaşındayım projesi, suriyeli gençler ekmeğini taştan çıkartıyor projesi, yeşil sahada barış için kardeşlik projesi ve daha nice projelerle suriyeli gençlere tanınan türlü beleş imkanlar ile onlara bedava tiyatro eğitimi, her türlü spor eğitimi, geziler, kano turları, florya plajında suriye naraları ile partiler, nargile partileri, sağlık, yaşam,eğitim, kültür alanlarında ücretsiz seminer ve kurslar verilirken,

bu eli silah tutabilen 350.000 adet suriyeli kardeşimiz ülkenin tüm imkanlarından faydalanırken bizim kendi evlatlarımız suriye topraklarında nedeni bile tam olarak belirlenemeyen sebepten rotekle vurularak, canlı bomba saldırısında, el yapımı patlayıcı ile , tanksavar ile vurularak ölmeye, kendi vatanında yabancı gönül eğlenrirken kendisi yabancının toprağını savunmak için göğüs göğüse çarpışmaya devam ediyorlar.

o bölgedeki askerlerin sorunlarını takip eden prof. Dr. ümit özdağ '' Fırat kalkanındaki askerlere halen kışlık çadır verilmedi, portatif ısıtıcılar getirilmedi, kilis'e hastaneye yaralı olarak gelen asker kendi cebinden aldığı gıda ile besleniyor'' diyor.

en zoruma giden de bu : kilis'e hastaneye yaralı olarak gelen asker kendi cebinden aldığı gıda ile besleniyor.

böylesi rezillik böylesi körlük ancak bizim cahil milletimize mahsustur.

tüm dünya güçleri bölgeden aldıkları sömürdükleri petrolü korumak için oradalarken biz neden girdik? güvenli bölge oluşturma saçmalığı sadece padişahın zafer açlığından kaynaklanıyor. Elbab, münbiç fatihi olmak adını, kendini tarih kitabına yazdırmak için yalandan ölüyoruz orada.

bir kalkan operasyonu ile bitecek mi ? hadi süpürdün ışıdı bu yeterli olacak mı ? tabiki hayır. bulaştın bir kere o pisliğe ikinci kalkan üçüncü kalkan operasyonları da olacak. bunu yapana kadar kendi sınırında neden güvenli bölge yaratmadın? o bataklıkta ölende allahü ekber diyor öldüren de.

ne demiş atatürk,

'her millet icraatına tahamül ettiği hükümetin mesuliyetine ortaktır.'

alın size vatan mücadelesinde ölen türk askerler.

vatan mücadelesi için savaşacak olan çomarları sahra çölünde zaferlere bekliyoruz.

siz gidin ölün, bırakın gençlerin yakasını.