bugün

esad ın erdoğan ı yerden yere vurduğu konuşması

açmadım bile.yalnız ne söylediyse muhtemelen haklıdır.

ulan kendi ülkende ellerinle beslediğin fetullah , göz yumduğun pkk ve örtülü destek verdiğin ışid eylem yapınca aslan kesiliyorsun , milli irade diyorsun , demokrasi eylemi diyorsun , tek yumruk diyorsun , batılı ülkeler bunları destekliyor bize düşmanlar diyorsun.

e konu suriye olunca ne değişiyor amk ?

-adamın meşru bir iktidarı var mı ? evet var. diktatör veya değil bu seni ilgilendirmez amk. kendin padişah kostümüyle adam karşılamıyor musun ak sarayda ? osmanlı osmanlı diye tutturmuyor musun ? padişahlık çok matah da diktatörlük mü değil amk geç bunları.

-adamın meşru iktidarına çeşitli terör örgütleri tarafından ve dış güçler tarafından bariz bir saldırı var mı ? e o da var.abd rusya adamın ülkesinin içinde , 40 çeşit terör örgütü var adamın ülkesinde.

şimdi sen kendi ülkene gelince milli irade diyorsun demokrasi diyorsun saldırıyorlar diyorsun , adamın milli iradesine , demokrasisine saldıranlara destek veriyorsun.bu nasıl iş birader biri bana anlatsın.seninki milli irade de onunki değil mi ?

düşünün beyler , pkk ankara'yı ele geçirmiş ve bulgar cumhurbaşkanı çıkmış diyor ki erdoğan zulmünden türk halkını pkk kurtaracak , biz de onlara koridor açacağız istanbul'u işgal etmeleri için , hoş bir durum mu ?

veya ankara düşmüş ama türk ordusu ankara'yı geri alıyor , bulgar basınında diyor ki ''rejim güçleri'' ankara'yı ele geçirdi.ne demek lan rejim gücü ? o ülkenin resmi ordusuna sen rejim gücü diyemezsin , polise taş bile atılmayan sadece toplanılan gezi eylemlerine bile terörist eylem dedin de adamın meşru iktidarını yıkmaya çalışanlara mı terörist diyemiyorsun.

senin ülkendeki pkk'ya özgürlük savaşçıları denince sesin çıkıyor ama sen de adamın pkk'sına özgürlük savaşçısı diyorsun bu ne amk ?

özetle iğneyi kendine yaklaştırmayan ancak çuvaldızı başkasının götüne sokmaktan keyif alan bir lidere söylenmiş sözlerdir , ne dediyse ağzına sağlık.