bugün

çevik kuvvet

Hanımlar, Beyler HADi BENi YERiN DiBiNE GÖMÜN!!!
Ama gerçek şu ki bir ülkede patlama olduğunda birinci suçlu yapan terör örgütü ikinci suçlu önlem alamayan siyasi iktidardır. Fiili tüm yetkiler elinde olmasına rağmen bu saldırıların önünü alamayan adamlara yetki verilmesinden taraf değilim. Bunu söyledim diye HADi BENi iKiLiKÇi HAiN FIRSATÇI iLAN EDiN gocunmam. Gerçek bu. Hesap vermesi gereken adamlar destek görüyor sizin körlüğünüz yüzünden.
Şimdi asıl can alıcı meseleye gelelim. ÖLEN 38 KiŞi BU VATANIN ÖZ EVLADI içimiz acıdı. Canımız yandı. AMA ŞU DA VAR Ki MENSUP OLDUKLARI TEŞKiLAT SiYASi iKTiDARIN MAŞASIDIR. O teşkilatı göğe çıkarmaya gerek yok.
EVET açık açık söylüyorum buradan yazıyorum ÇEViK KUVVETi GÖKLERE ÇIKARMANIN ANLAMI YOK. Siyasi iktidar emreder bu teşkilat sizin toplantı yürüyüş hakkınızı elinizden alır. Sen ülkücü kardeşim şehitlerinin davalarına gittiğinde sesin biraz yükseldi diye kim jopladı seni? Gezi parkına katılan kardeşim senin burnunun dibine biber gazını kim attı? Kim seni vatan haini ilan etti. BU TEŞKiLATIN iÇiNDE ÇALIŞANLAR ANADOLUNUN ÖZ EVLATLARI olabilirler. Ölümleri üzmüştür. Ama çevik kuvvetin geçmişte eylemlerde yaptığı fütursuz davranışlar. Bu kuruma karşı bende gram saygı bırakmamıştır. Kimse bize celladımızı sevmeyi emretmesin. MEvcut durum tam bir stockholm sendromudur vesselam!