bugün

serdar facebookoğlu

silik entry'lerimi temizlerken farkettim, yıllar yıllar evvel bu başlığa, hakkında girdiğim iki entry'yi silmiş kişi.

kimdir, nedir bilmiyorum. o zamanki olayı da hatırlamıyorum, şöyle bi baktım, sözlüğü hacklemeye falan kalkmış sanırım.

entry silme olayına gelirsek; (bkz: nahil) diye bir bakınız vermişim ilk entry'de. silinmiş. silinme notu şöyle:

"s4: entry emin olunmayan, araştırılmamış ve hatalı bilgi içermemelidir.

nah nahil! benim ben. serdar. daha nasıl kendimi göstereyim. eğer çaylak yapma imkanım olsaydı, seni pazara kadar çaylak yapardım. hemen beni öv. son 10 dakikan."

ikinci entry'm şu: övgüme nahil (nail demem gerekirmiş aslında) olamayacak kıro tabanlı, despot ve zavallı biridir.
silinme notu:

"s6: entry hakaret, küfür, ağır derece argo içermemelidir.

kıro mu? bu söz çok pahalıya mal olabilir. ben kıro değilim. efendiyim. onu da yaz sözlüğe. efendi serdar."

bunlara bakıp anladığım, bu kişi ya sözlükte (entry silebilen) bir mod (imiş), ya da, sözlüğü gerçekten (biraz) hacklemiş zamanında.

işin komik tarafı, nahil kim, niye öyle bir bakınız vermişim, onu da hiç hatırlamıyorum. her neyse. silik entry'leri temizlemeden (kalıcı olarak silmeden) önce tarihe not düşeyim dedim, yoksa bana ne her ne boksa