bugün

bizkackisiyiz com

üye sayısı: 1.270.188. ~http://www.milliyet.com.t...ate=13.05.2008&ver=88 ~bir de yazıyla yazalım, bir milyon iki yüz yetmiş bin yüz seksen sekiz.

üyelerden alınan aidat: 20 ytl.

kaç çıkıyor peki? 25.403.760 Ytl. Yine yazıyla yazalım; yirmi beş milyon dörtyüz üç bin yedi yüz altmış YTL.

Şimdi Tuncay Bey ne diyor? "Kanal çalışanlarının borcunu ödeyemiyordum"

Şimdi şöyle bir düşünelim, bir şirketi kurmak mı daha zordur yoksa çalışanlarına maaş vermek mi? Maaşa ayrılan bütçe Hiçbir zaman öz sermaye kadar olamaz, herkes bunu bilir. Hadi veremedin diyelim, onca yayın araç-gereç var ama maaş için kaynak bulamıyorsun. Kurduğun siteden gelen 25 milyon ytl'lik kaynak var, değil 6 ay 1 yıl çevirirsin sen o parayla milletin maaşını. Ki, reklam gelirlerinde var, bunun dışında platform üyeleri varını yoğunu sermiş ayakları altına, kazandığı her kuruşu neredeyse sana hibe edecek insanlar var, bunun için 1 yılda 1 milyon küsür bin kişi üye olmuş, 20'şer ytl'den...

Hadi bunu geçtik, maaşda değil problem, tamamen siyasi baskılar. Ya o kadar gülünç bir durum ki, Akp kendi partisinin kapatılmasına karşı kayıtsız kalıyor, kendi yaralı parmağına işiyemiyor sana nasıl bir hükmü, yaptırımı olsun? Adım gibi eminim anayasa başkanından tut savcısına kadar herkes ulusalcı, akp karşıtı. E bu şartlarda sen ne mızmızlanıyorsun ki yok siyasi baskı yok linç kampanyası.

Aynısını cem uzan'da diyordu, gördük adamın abisinin fahşelere döktüğü paraları.

Şu güzel sözle bitiriyorum yazıyı; "bir ülkede küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, o ülkede güneş batıyor demektir"

umarım anlatabilmişimdir..

edit: Üyelik aidatı sadece bizkackisiyiz.com'u reelde de temsil etmek isteyenler için giriş 20 ytl, yıllık 24 ytl alınıyor. Bunun dışında maddi-manevi istenildiği kadar yardım yapmanın bir mahsuru yokmuş. En iyi ihtimalle 25 milyon ytl fiyat çıkmıştır, işadamı emeklisi, taksicisi, evhanımının aidat dışında verdiklerini hesaplarsak bence bu 25 milyon ytl'yi de katlar. He birileri hala kullanıldığını kabul edemediği için halel getirilmesini istemiyor, bunu anlayışla karşılıyoruz.

edit 2: Parmağın gösterdiğine değil parmağa bakmakta ısrar etmek, ne desek boş. Şeyh uçmaz müritleri uçururmuş, arkanızda her yaptığınızı örtecek mürit bulduktan sonra değil kanal sahibi olmak, kendi ülkenizi kurmanız bile imkansız değil. Ülkede enayi çok nasılsa. Aslında Hüseyin üzmez'de tecavüz etmemiş diyorlar 14 yaşındaki çocuğa, çocuğun annesinin yaşadığı yerin kirası, ebeveynlere sus payı falan derken "mal benim malım" diye dşünmüş olmalı. yani bu kadar harcamayı haybeye yapılmadı diye düşündü herhalde ne bileyim...