bugün

tuncay özkan

hala ve hala bu adamın idealler uğruna, türkiye'yi kurtarmak üzere yola çıktığına inanan, "taraf" olduğunu düşünenlerin bu ülkede var olduğuna müşahade ettiğim, hayretler içinde kaldığım bir tüccar.

Şimdi şu bilinsin ki eğer bir ülkede iktidarın sahip olduğu bir sermaye varsa, karşıt olarakj muhalefetin sahip olduğu sermayede vardır. En azından muhalefet karşıtlarından cukkalayacağınız büyük bir kaynak vardır. Bunu ortak paylaşımları, ortak idealleri dillere pelesenk yaparak çok güzel üstüne konabilirsiniz.

Yav bu adam değil miydi karamehmet'e milyon dolarla transfer olan? Sonra anap anap+mhp+dsp koalisyonu bitti, show tv'nin de dolayısıyla mesut yılmaz'la hasbihali olan tuncay özkan'la işi bitti tuncay özkan'da bireysel olarak habercilik işine girdi. Ondan sonra ortaya çıkan bu rejim tehditi! havasını iyi sezdi ona göre bir plan çizdi.

VE yarın 27 milyon dolar (!) dediği çalışanlarının borçlarını *ödedikten sonra eğer ticaretten iyi anlamıyorsa keyfine bakar, arasıra mitingler falan düzenler kitlesine sus payı olarak. Hani ben yine arkanızdayım mesajı. Eğer kafası çalışıyorsa "Yenilmedik, daha güçlü döndük" diyerek 2 kanal kurar ilerleyen yıllarda 2 katı paraya satar kanalları. Ve hala birileri inanır bu adama.

Ondan sonra Hüseyin üzmez'de hata bulmayan, eleştirmeyen dinci medyaya lanetler yağdırıyoruz. E kardeşim biz değil miyiz hala gözümüzün önündeki şarlatanları görmeyen? Fareli köyün kavalcısı gibi o güzel kaval nameleriyle bizi nehire dökmeye çalışanların peşinden giden?

Ve hala ve hala peşindeyiz (!) diye yazan çizen adamların vakit'te hüseyin üzmez'i savunmaya çalışan hasan karakaya'dan, abdurrahman dilipak'tan hiçbir farkının olmadığını belirtmek istiyorum.