bugün

sevgiliyle telefonda konuşamamak

iş ve arkadaşlık ilişkisi içerisinde yapılan telefon görüşmelerinde üzerinde durulacak spesifik bir konu mevcutken, sevgililik ilişkisi içerisindeki hasıl olan yoğun telefon trafiği bir zaman sonra karşı tarafa olan ilginin ifade edilmesine ya da sevdiceğin sesine duyulan özlemin giderilmesine hizmet eder hale gelir.

ve bu durumda eğer taraflar belli bir olgunluk merhalesini geçmişlerse, kendilerine, karşı tarafa ve dolayısıyla ilişkinin biçemine yüksek saygı duyuyorlarsa iletişimi nitelikli, içi dolu bir şekilde sürdürme kaygılarını korurlar. o an akıllarına gelen her düşünce titreşimini sıçar gibi dökmekten imtina ederler

ve fakat konuşulacak konular o ana özgü olarak suyunu çekmiş olabilir. reel hayatta bu cereyan ettiğinde karşılıklı susulup birlikte var olmanın hazzı yaşanabilirken, telefon iletişiminde bunu gerçekleştirmeye çalışırken her iki tarafın kulağında ahize tutmaya devam etmesi oldukça komik gözükmektedir. fazla uzatmadan konuşma kısa kesilebilir.

işte o zaman ya pesimist bakış açısıyla sevgiliyle telefonda konuşulamadığına karar verilir ya da üstteki açıklamalar doğrultusunda nitelikli bir ilişki içerisinde olduğu düşünülür.