bugün

akın öztürk

hakkında bilip bilmeden yarım yamalak bilgilerle entry girilmiş olan yaş üyesi paşadır. evet yaş üyesidir. "hava kuvvetleri komutanı" değildir. eski hava kuvvetleri komutanı, eski. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak çok kolay ama acınasıdır.

Ben bu adamın darbeci olduğuna ya da fetöcü olduğuna inanmıyorum. adama boşu boşuna işkence ediyorlar, mahfetmişler cidden kötü bir durum. adamın suçu ispatlanmadı, adam şu anda suçlu değil ne bu işkence?

komutanların ifadelerine bakılınca bu adamın anlattıklarıyla uyuşuyor. Mehmet dişli bizzat bu adamın hiçbir suçunun olmadığını, hatta adamın darbecileri vazgeçirmek için bağırdığını ve kızdığını söylüyor ifadesinde. Akın Öztürk kesin bir şekilde "darbeyle alakam yok, hulusi akar ile birlikte hareket ettim" demesine rağmen başka bir haber ajansı adam hakkında "darbe yapmak amacıyla hareket ettiğini itiraf etti." şeklinde yalan haber çıkarabiliyor. ben suçun bu adamın üzerine yıkılmaya çalışıldığı düşüncesindeyim. bir de "darbenin bir numarası" diye yazıp çiziyorlar gerçekten yazık. Bu adam olur da aklanırsa acaba babası yaşında adama bu işkenceyi yaptıkları için utanırlar mı?