bugün

pippa bacca tecavüzcünün nedeni milliyetçiliktir

olay "basit" bir orospu çocuğunun hayvanlığı değildir, münferit hiç değildir. pippa bacca'nın tecavüzünün sorumlusu türkiye'yi içine çeken kokuşmuş bataklıktır; avrupa'ya karşı duyulan müthiş eziklik ve hayranlıkla karışmış kompleks kokan milliyetçilik, bastırılmış cinsellik, cehalet, yontulmamışlık, ataerkillik, antisosyallik, kadının önce "insan" olduğunu göremeyen, hele hele yabancı bir kadına direkt orospu damgasını vuran bir toplumun zihniyetidir. pippa bacca'ya tacavüz eden, hayvanlığının yanısıra işte tam da bu kültürle yoğrulmuş, bataklığın dibini boylamış "bizden" biridir.
17 aylık bebekten tahrik olan, 94 yaşında bir kadına tecavüz etmeye çalışan insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz. bu insanlar, bu toprakların ürünü. biz bunları münferit olaylar diye geçiştirmeye çalıştıkça, türklüğümüze halel gelmesin diye uğraştıkça kendi bacımızı, kızımızı, karımızı da sunuyoruz bu "birkaç" tane hayvanın önüne.
hiçbir suç toplumdan soyutlanamaz. nasıl amerika'da elinde silahla okul tarayanlar o toplumun kokuşmuşluğun ürünüyse, bunlar da bizim topraklarımızın ürünü.
o yüzden şu değildir! derken şapkayı çıkarıp iki rekat düşünmek lazım, çok sevdiğin ülkenin "sapık"larla anılmaması için..