bugün

cs assault

en dandik harita olmasına rağmen en çok oynanan haritadır.

genelde counter grubu, teröristlerin dışarı çıkmadığından ve içerde soteye yattıklarından şikayetçidir. fakat teröristlerin dışarıya çıkmaları zaten imkansızdır. counter çatısı diye tabir edilen bölgedeki ortalama bir keskin nişancı bile dışarı çıkmaları halinde bütün bir terörist takımını takır tukur indirebilir.

çatışmalar genelde ön kapıda counter grubunun flashlarına terörist takımın he grenade ile cevap vermesiyle başlar. boruya ses çıkarmadan dalabilen bir counter dengeleri bozabilir.

aynı şekilde counter grubundan en az bir kişi çatılardan herhangi birine çıkmadığı taktirde. borudan terörist çatısına* sızan bir terörist de çok kötü şeyler yapabilir.

dışarıda köprü ve çatılar, içeride ise balkon, borunun ucu, ön ve arka kapıdaki konteynırların arkası ve rehine odasının alt kısmı önemli stratejik bölgelerdendir.

oyunun 1.6 versiyonu için counter grubu 3-2, 4-1, 4-3, 4-4 terörist grubu ise 3-2, 4-1, 4-2 ve 4-4 almalıdır. başka türlü pompalıyla, kalkanla, sniperle filan oyun piç edilmemeli, efendi efendi çatışılmalıdır.

teröristlerin doğdukları yerlerden dakka başı alıp alıp dışarı he grenade sallamaları oyunun başında rica edilerek önlenmelidir. eğer admin kişi sadece tabancaları açarsa tadından yenmez.