bugün

kadınların erkeklere uyguladıkları gizli test

Toplanın açıklayayım. Şimdi anlattığımız için gizliliği kalmayacak ama belli ki çok merak ediyorsunuz. Bu açıklama sonrası adım oyunbozana çıkacak ama yapacak bir şey yok. Dürüst olmak zorundayım.

Sen "iyi birisin", "tam bana göresin", " yakışıklısın" gibi mesajlardan örnek vereyim. Bunların iltifat için kullanıldığını düşünüyor erkekler. Mutlu oluyorlar. E tabi insanlar, doğası gereği mutlu olduğu yerde kalmak ister. Kadınlar, erkeği ne kadar etki altında bırakabileceğini anlamak için yaparlar bunu.

Kolay etkilenen bireyler, herkes tarafından etkilenebilir kategorisine konulur.
iltifattan etkilenmeyenler için bazı küçük iyilikler sunulur. Elbisenizin üstünde küçük bir leke vardır ve bir anda kaybolurlar. Bu örnek ne kadar uygun oldu bilmiyorum ama rastgele bir anda farkedeceğiniz ve sizi mutlu edecek bir düzeltme olur diyeyim. Bu aşamada etkilenenler biraz daha uğraştırıcı ve değerli görülür.

Ve son aşama, sizin en sevdiğiniz... Cinsellik tabii ki. En güçlü koz. Bu aşamaya kadar ilerlemiş kişi kolayca şımartılamıyordur ama bu aşamada hormonları kontrol gereklidir. Biraz çekici görünüm, birkaç dokunuş ve bazen öpmeler. Bu testte tahrik olan bireyler yönetim altına girmiştir artık. Kızımız bunu herkese yapıyorsa, sizi etkilendikten sonra peşine takacaktır. Yedek kadrosuna da asil olarak kabul edildiniz, tebrikler.

Edit: Linç edilmeden, enrtyim silinmeden yazabildim şunları çok şükür.