bugün

trabzonspor

2010-2011 sezonunda çalınan şampiyonluğuna ve dahi devam eden haksızlıklara karşı 3 maymunu oynayan tüm şerefsizlere sırtını döndüler bugün eskişehir deplasmanında.

cezayı çok geçmeden 45+'da kestiler. bi penaltı uyduruverip trabzonspor'u mağlup ettiler.

aslında sezon başından beri çok gördük benzerlerini. hatta hemen her sezon görüyoruz. şöyle takım ligin başında 3-5 kazanıp havaya girdiği an geliyor bir tane şerefsiz ya penaltını vermiyor, ya penaltı uyduruveriyor rakibine...

sonra çıkıp hak, adalet deyince ''trabzonlu oyuncu burada müsait pozisyondaki arkadaşına pas vermemiş'' diyorlar. ulan sığır adam ceza sahası dışından aleyhine penaltı veriyor. nasıl baş edeceksin bunlarla?
rakip ceza sahası içinde harmandalı oynuyor, bir tek namuslu hakem grubu çıkıp ''el var, penaltı'' diyemiyor, misal.

trabzon bu hale bir günde gelmedi. taa 5. haftadan beri sistemli bir şekilde doğrandı. takım hedefsizleşti. şimdi bugün çıkıp bir tek futbolcuya dahi kızamıyoruz. çünkü onların da hayallerini yok ettiler.

sen şimdi bu sistemde susunca eziliyorsun, konuşunca ceza yiyorsun.
direği söküp götlerine sokacak oluyorsun ''aaaa bu trabzon haritadan silinmeli'' diye dalga dalga böğüren faşistler çıkıyor karşına en sosyalisti bile olsa...

bu arada; bu şekildeki yanlı hakem kararlarıyla bu kulüp küme düşecekse şereftir bizim için. şerefsizler bunu hesap etmiyor.