bugün

terörün vurarak bitirilmesi

bütün kürt halkını komple pkk lı varsayan pkk yalakalarını göstermiştir.
terör vurularak biter canım,
nitekim cizrede gün itibari ile bitirildiler. gökten mi iniyor sanıyorsun fistanlı itler? 4000 e yakın fistanlı it gebertildi.
hani lan halk ayaklanması? 18 milyonluk örgütmüş, nerde lan o örgüt? değil 18 milyon sen bütün cizreyi ayaklandıramadın lan? milletin çoluğuna çocuğuna dağıttığınız binlerce silahı kürt halkı aldı kapınızın önüne fırlattı. sonrada bastı gitti cizreden sizi mezarınızda yapayalnız bıraktı.

pkk nın particiği oy alır almasına lakin o oyu verenlerin hepsi eline silah almaz, %90 ı pasif destekçi. aktif terör eylemine girmez.

dediğiniz gibi milyonlarca militanınız olsa şu anda tüm güneydoğu yanıyor olurdu bir dakka tereddüt etmezdiniz. https://www.youtube.com/watch?v=fE7Enf4fTK4
şöyle ağlamazdınız.
halk destek vermiyor halkı kaybettik diye gözyaşı dökmezdiniz.
fistanlı itlerinizin sayısı zaten sınırlıydı, 1 milyonluk tsk ile zaten başetmesi hayal olurdu, nitekim 4000 türkiye içi kayıp 4000 kandil kaybıyla götünüzü toplamanız uzuun sürer, hatta kandil boşaltıldı bile o tasmaları tutan abileriniz topukladı kaçtı gitti bile. güneydoğu illerinin çoğu sizi şeyine bile takmadı, kaçtane ili hain ilan ettiniz daha geçen.

kısacası terör gebertilerek biter, masada verilecek olan her türlü sosyal hak verildi zaten.

"böyle terörü vurarak bitiremezsiniz , gerillalar ölmesin :(" ayağı yapanlara da hastayım.
peki tsk vurularak bitti mi gülüm? aldınız mı 1 karış toprak? aldınız gerçi, bol bol it mezarı var artık tamamen özerk, size ait mezarlarınız hayırlı olsun.