bugün

muhteşem yüzyıl kösem

total reytingde 15.likten 6.lığa geçmesindeki oran farkı yalnızca 0,60 yani inanılmaz bir artış yok sadece sıralamada üste çıkmış ki 6 bölümün 3'ünde 2 uefa, 1 de türkiye kupası maçları vardı. bu haftaysa maç falan yoktu.

devir artık oyuncunun reyting getirdiği devir değil o eskidendi. kaldı ki bence anastasia bölüm başına kendisinden 10 kat fazla kazanan beren saatten daha yetenekli ve güzeldi. yaş olarak da pertnerine daha uygun duruyordu beren saat tülin özenle yaşıt duruyor o da padişahın annesini oynuyor lol

ilk bölüm harici bence iyi bölümü yoktu. dizideki en büyük problem ise senaryo. sonra bir önceki MYY'a göre castın zayıf kalışı. yine de 5-6 bölüm izledim ama dün akşam izlemedim bundan sonra da izlemeyi düşünmüyorum. beren saat dünya görüşü olarak bana yakın olsa da oyunculuk olarak bu noktaya gelmiş olmasına inanamadığım yeteneksizlikte biri. yani siyasi bir nefretim söz konusu değil sadece hak etmeyenleri hak etmedikleri yerlerde görünce işe olan saygım azalıyor.

bundan sonra izleyeceklere iyi seyirler ama önümüzdeki ay karşısına yeni diziler ve acunun en büyük reyting getirisi olan survivor(muhtemelen) gelecek. çok tutunabileceğini sanmıyorum en fazla bu sezonu ite kaka tamamlar.