bugün

türk kızı

hiç biriyle iki kelam muhabbet edilemez. çünkü dünyaları o kadar küçük ve basittir ki siz onun seviyesine inemezsiniz. inmeniz için sizin de beyni kısıtlı kapasitede çalışan biri olmanız lazım. bu bakımdan genelde kızlarla iyi anlaşan tiplerin zeka seviyesinin pek iyi olmadığı kanıtlanmıştır.

hepsinde akıl almaz bir ego vardır. o kadar mükemmeldirler ki onlar bir tanrıçadır, güzelliğin kitabını yazmışlardır, peşlerinde pervane olan bir dünya erkek vardır. bunlar oturup bekler. erkekler bunlar için savaşır. bunların yapması gereken tek şey seçmektir. aslında bu bütün dişi türler için geçerlidir.

ne yazıktır ki bir çoğunun bu inanılmaz egosuna karşın fiziki güzellikleri dünya ortalamasının o kadar altındadır ki. bir örnek veriyorum yurt dışına giden bir kızın sosyal medyada yabancı kızlarla çekildiği fotoğrafları görüyorsunuz. ve o kızın o topluluktaki en çirkin kız olduğunu görüyorsunuz. ama ne hikmetse aralarında en narsist kızlarda bizimkiler oluyor. hayır fiziki çirkinliğe laf etmek haddim değil peki ama o çirkinliğe o ego ne oluyor?

iç dünyaları o kadar kötüdür ki. ne istediklerini kendileri de bilmez. ne olduklarını bilmez. bugün a dediğine yarın z der. bugün seni seviyorum der yarın sevmiyorum ayrılalım der. sizi yedekte tutar. gördüğü ilk piç erkeğe yapışır. arkanızdan türlü türlü işler çevirir.

ve malesef bu varlıklar yarın bir gün anne olacak. belki de karınız olacak. utanıyorum gerçekten.

edit: bazı gerizekalılarda diyor ki hepimizin annesi imiş. benim türk kadını olgusuyla bi zorum yok. tüm düşmanlığım günümüz jenerasyonuna.