bugün

yurtiçi kargo

rezil rüsva kargo şirketi. şirket dediğime bakmayın böyle şirket olmaz.

daha önce çok defa kullandım ve hiç sorun yaşamadım ancak son olaydan sonra büyük konuşmıyım ama kullanmam için birinin beni sikmesi gerek.

çalıştığım işyeri yurtiçiyle gönderileri yaptığı için, ben de bireysel bir gönderim dolayısıyla yurtiçini tercih ettim. gün içinde gitmesi için de sabahın köründe kalktım şubeye kendi elimle verdim kargoyu ve 130 lira para bayıldım, vip(yersen) hizmetten yararlanabilmek için. bir kere şubeye gitmeden önce, bir kere de kargoyu teslim ederken dedim ki ; bu paket cebeci şubeye(istanbul beyoğlu şubesinden yapılıyor gönderi buarada) gidecek. peki bu üstün zekalılar cemiyeti naptı; kargoyu batıkent şubeye teslim ettiler, yanlış okumadınız batıkent şubeye. hani burda anlatılıyor ya evde olmama rağmen bulamadılar falan filan, lan adamlar kendi şubelerini bulamıyorlar kendi şubelerini. çağrı merkezini, beyoğlu şubesini, batıkent şubesini binlerce kere aradıktan sonra beyoğlu şubesiyle görüşebildim ve bant kaydında diyor ki; alıcının adresi bulunamadığından kargonuz batıkent şubesine teslim edilmiştir. Yani demek istiyor ki; biz firma olarak büyüme çağında yeterli vitamin ve mineralleri alamadık, beyin gelişimimiz standartın altında, bu yüzden kendi iş yerimizi bulamıyoruz.

Şaka gibi yemin ediyorum. Hem ekşi sözlük hem buradaki yurtiçi kargo başlıklarını sayfalarca okudum ve içimden diyordum ki lan bunlar kesin yanlış bilgi vermiştir yoksa adamlar niye bulamasın evi mevi, ben yüz kere gönderdim şak diye teslim edildi. buradan bu olay vasıtasıyla herkesten özür diliyorum. hakkınızı yemişim. kendi şubesini bulamayan kargo firması ev adresini siksen bulamaz zaten.