bugün

kontrolden çıkmış halaybaşı

yer: reuter ajansı

- evet sevgili izleyiciler. kontrolden çıkmış halaybaşı sendromunun etkileri bütün dünyayı sarmış durumda. ajansımıza her dakika halay' ın son durumu ve etkilerine dair haberler ve açıklamalar yağıyor. bunlardan derlediğimiz bazı haberleri ardarda yayınlıyoruz;

- acun ılıcalı productıon ' dan yapılan açıklamaya göre var mısın yok musun metin yarışmayı terkederek halaya katıldı. metin basın organlarına gönderdiği faxta'' bunca aylık yarışmacıyım, onca kutu açtım, böyle pozitif enerjiyi hiçbirinde görmedim. yemişim kutusunu , bundan sonra varsa yoksa tey tey tey'' dedi. metin' in kayboluşuyla ilgili bir açıklama yapan acun ise; '' onu anlayabiliyorum, zira az önce hamdi bey ' de kasadaki paraların hepsini dolara çevirip halaybaşının alnına yapıştırmış. hiçbir format halayın gücüne dayanamaz. çok üzgünüz'' dedi.

- benimle dans eder misin yarışmasının jüri üyelerinden tan sağtürk ise; '' bunca yıl modern dans için çırpındım durdum, bütün çabam bir halaybaşı' nın yaptıklarıyla boşa gitti'' diye sitem ederken sinir krizi geçirdi ve mikrofonu yedi. onu teselli etmeye çalışan yonca evcimik 'in selülitleriyle sevişen sağtürk , daha sonra yaptığı açıklamada; '' ben üzüntüden ne yaptığımı biliyor muyum, ayrıca yonca da samandan farksızdı'' diyerek bergüzar korel ' in iki numaralı mimiğiyle boşanmanın eşiğine geldiklerini açıkladı.

- ankara ' nın çinçin mahallesi ' ndeki içkili müzikhol sahipleri az önce topluca cinnet geçirip kızılay meydanı ' nda antakya yöresi breakdance figürlerinden örnekler sergilediler. müzikhol sahiplerinden biri başüstü dönerek verdiği demeçte;'' ankaralı turgut , ankaralı namık , ankaralı yasemin hepsi birden sözleşmelerini feshedip halaya katıldılar. zararımız büyük. acilen eminem ' in türk vatandaşlığına alınmasını ve ankara kütüğüne kaydedilmesini istiyoruz. yoksa tepeüstü dönerek ölüm orucu yapıcaz' dedi.

- hindistan devlet başkanı indiragandi yaptığı açıklamada; '' halkımız artık ne ineğe ne de süt danasına tapıyor. az önce köftelik kıymadan yaptıkları halaybaşı heykeli' nin altında ayin düzenlediler. kıyamet yakın. nerde devlet, nerde hijyen '' dedi. ardından cinnet geçiren devlet başkanı kendini tutamayarak ayağıyla ritm tutan kültür bakanı ' nı yedi.