bugün

terörü lanetlemek için hdp binalarına saldıranlar

devletin organize ettiği kanlı olayların son bulması için son şansımıza saldırmışlardır. yakıp yıkmak ve öldürmek çözüm olsaydı 30 senede ölü yaralı milyonlar sayesinde gül gibi yaşardık. küçük beyinlerinizle ben faşist değilim vatanımı seviyorum diyorsunuz. sevin. bir mahsuru yok. bir başkasına ölümü ve yağmayı hak görmediğiniz sürece faydalı bir seviciliktir bu zira. ama hem barış olsun deyip hem kürtler yansın-ölsün dediğinde o vatanseverlik olmuyor gerizekalı. bildiğin nasyonal faşizm oluyor. siz gaza geliyorsunuz diye devlet hala kendi askerini polisini ölüme yollayıp cenazelerinde poz kesiyor.

- yöntemi öldürmek olanın tek kazanımı da ölümdür. öldürerek huzuru sağlayacağını vadeden orospuçocuğudur. milliyeti farketmez. buna inanansa süzme gerizekalıdır.

- onlardan kaç kişi öldü, bizden kaç kişi öldü vs... işiniz gücünüz yarıştırmak. bir insan ya ölüdür ya sağdır. öldüğünden daha çok öldüren zat şampiyon olmuyor. Çünkü öldürdükçe öldüğün bu lig hiç bitmiyor. aklınızı başınıza devşirin ve sorun:

neden oluyor bunlar?
nasıl başladı?
ne oldu da seçimden sonra hortladı?

kimin işine yarıyor?

edit: Harf hataları.