bugün

diablo 2

Tristram'da -Act 1'de 5 tane taşa dokunarak açtığınız gate'den gidilen yerde- en solda yukarda wirs't diye bir adamın cesedi var (diablo 1 oynayanlar bilirler wirst'i) bu cesede tıklıyoruz içindne çıkan wirs't leg isimli eşyayı alıyoruz ve runebookla beraber (portal kitabı) horadric cube'a atıp birleştir tuşuna basıyoruz. Ortaya çıkan gateden geçip bütün inekleri ve boss inekleri öldürüyoruz. (çıkan set itemlerinin ya da rare/unique itemlerin haddi hesabı var mı ? yok) tabi bu işlemi yapmak için oynadığımız zorluk seviyesinde baal'ı öldürmemiz ve act 1'de rogue encapment içinde olmamız lazım.

Bunlar işin iyi yanı şimdi gelelim kötü yanına:

(bkz: diablo 2/#1851211)

yukarıdaki entry yazıldığı tarihten beri onca süre geçmesine rağmen hiçbir ilerleme kaydedemedim sadece charım level 77 oldu ve birkaç iyi item buldum onun dışında baal'ı belki de 200 kere kestim ama olmuyor, hell'de act 1 ilk questi dahi yapamıyorum. kıçıkırık zombiye hasar bile veremiyorum. 15 saniye'de baal'ı kesen char kıytırık zombiden kaçıyor. ayar oldum.

bu sinirle gittim assassin kastım level 26 oldu act 4'e geldim mi, geldim.peki sen level 26 olana kadar skilleri neye yatırdın? mal gibi bütün skillere birer tane verdim. ulan warlock char olur mu diablo'da buna ne mana yeter ne stat yeter ne de dex yeter ne de skill yeter. o char da yalan oldu.

sanırım açılcak en iyi char paladindir. basacan zeal'ı20, fanatismi 20, andarial'dan girecen baal'dan çıkacan.

valla oyun yıllardır öyle bir girdi ki hayatıma sağda solda unique item görür oldum.