bugün

sinan oğan

Değerli vekilimizin ihracı ile MHP artık barajı geçme ümitlerini yok etmiştir. Ulan son seçimde her şeyi arka planda bırakıp seçimlerde bu parti adına görev aldım. Kendimi bildim bileli aynı sloganı atmaktan yorulmadım lakin önce değerli hocam Ümit Özdağ ve şimdi de Sinan Oğan'a yapılanları sindiremiyorum.

Allah belanı versin Devlet Efendi. Bilge lider dediğin değerlerine sahip çıkar! Türkmen Beyi dediğin Iğdır'ı kürtlere teslim etmez! Bunlar hep Ruhi Hoca'nın gazlamalarıydı tabi. Kendisi Osmaniye'den vekil oldu. Demek ki böyle yaranılıyor Devlet Bey'e...

Hani kendisi de diyordu ya "Ya devlet başa ya kuzgun leşe!" diye... Devlet mi kuzgun mu bilemedim şimdi. Partinin onurunu haysiyetini ayaklar altına alıyorsunuz. Ağzı laf yapan kim varsa ağzını tıkıyorsunuz. Yusuf Halaçoğlu, Ümit Özdağ, Sinan Oğan, Azmi Karamahmutoğlu ve daha nicesi...

Önce Milletim ve Partim diyorsun, milleti taktığın yok zaten parti de sen olmuşsun... Yazıklar olsun, yıllarca seni savunan dilim lal olsun!

Edit: Trolleme gibi bir derdim yok. Eksi oy kullanılması da önemli değil tek derdim ak-it sanmanızı engellemek. Eksilemeye devam ne demişler doğru söyleyeni üç hilalden kovarlar!