bugün

karıncalara özerklik verilsin

sabahtan akşama kadar kendilerini afedersin deli s*kmiş gibi çalışan, evimize geldiklerinde bereket getiren, aynı zamanda yere dökülen yiyeceğe it gibi saldıran ve temizlemek için canla başla çalışan, yuvalarının tam olarak nerede olduğunu kimsenin bilmediği -ki bu yuvaların bilinmemesinin sebebi karıncaların bizi rahatsız etmemek istemesindendir- , her daim bizim iyiliğimiz için evimizde ki çekirdekleri taşıma görevini üstlenmiş, kendileri 1 miligram ağırlığındayken büyük bir güç sarf ederekten 20 katı olan koskoca 20 miligram ağırlığı taşıyabilen -bu kadar büyük bir ağırlığı taşımak için inşaat vinçleri kullanılmaktadır- , efendime söyliyim çocuklar karıncaları izlesin de annelerini rahatsız etmesin diye kaldırımlarda tek sıra halinde gezintilere çıkan, zararsız, sevimli bu küçük arkadaşlarımıza özerklik verilmesi isteğidir.

arkadaşlar, bu karıncalar bizim için it gibi çalışırken biz onları ezmekten geri kalmıyor, onlara büyüteç ve güneş yardımıyla çeşitli işkenceler yapıyoruz. lütfen. lütfen arkadaşlar. kendimize gelelim ve şu soruyu soralım ; "ben bir karınca olsam ne yapardım?"

bu sorunun cevabı basit. derhal bu hizmetten vazgeçer, dünyayı bir karınca istilasına sürüklerdiniz. insanoğlundan intikam alırdınız...