bugün

van da pkklıların vurulma anı

çok ilginç ya. klavyeden; sınırları suriye, türkiye, ırak ve iran'ı ihlal eden kürdistan kuran adamlar bu fantazisine aynı klavye ile cevap verenlere klavyeden vatan kurtarıyor diyor. bak sen, ben bunu ancak kürt zekası ile açıklarım işte. veya sosyalist bir beyinsiz de olabilir tabi. hem sonra vatan kurtardığımızı nerden biliyorsun ki. şahsen bu vatanın 12-13 ili ve onun vahşi, yağmacı, medeniyet yüzü görmemiş halkı benim sikimde değil mesela. ne olacak şimdi?

heee, hep tayyip'in başkanlık şeyleri bunlar. saray savaşı falan... gezdiği en bilimsel ortamı türkü bar olan dalyarak, uzun yazıp ama hep aynı şeyi tekrar ettiğinde kendini filozof sanıyor, siktir lan ordan. duyar kasma bir de.

insanların yeni gezegen aradığı bir dönemde, bir azınlık silahlı mcüadele ile ulus devlet kurmak istiyorsa bu adamlarla konuşacak bir şey kalmaz. oğullarını bu mücadeleye gönderen kürt anası bile oğlunu düşünmüyorsa, ben tutup iki üç enik için duyar da kasamam. zaten genel olarak kürtlere ilişkin meseleleri konuşarak halletmek mümkün değildir. bu sonuçlar onlar için mukadder.