bugün

pkk nasıl bitirilir

Sempatizanları dahil ağır şekilde fişlenmeli çoluğu cocuğu anası atası neyi varsa süründürülmelidir. Öyle ki devletin otoritesini hissettirecek her şey yapılmalıdır. Ellerindeki yeşil kartları alınmalı, kaymakamlıkların verdiği yardımlar dakika itibarıyla kesilmeli, devlete verdikleri zararlardan ötürü "örneğin cam kırdı bina yaktı yakalayıp bedelini tahsil edene kadar bütün ailesini borçlandırılmalı kesinlikle hapis yatırılmamalı. Hapis yatırıp bedavadan beslemek yok.

Bölgeye birkaç tane terör valisi atanmalı ve 92-93 yılında olduğu gibi özel birliklerden dağda bunlar gibi yaşayarak mücadele edecek bir ekip kurulmalıdır.

Herşeyden önemlisi ulan bir polisim, askerim, memurum, çöpçüm daha şehit olsun soyunuzu kurutmassam namerdim diyecek bir Türk Başbakanı lazımdır.

Edit: Biz millet olarak mert düşmana alışığız bunlarda mertlikten, şereften erkeklikten eser yok ki ! Okula da saldırıyor kundaktaki bebeği de öldürüyor; anasının kıyafetini giyip molotof da atıyorlar, çoluğa çocuğa oyuncak silah da veriyorlar ki akşam karanlığında polis vursun ortalık karışsın diye bre vatansızlar o vurulacak çocuk senin güya hakkını savunduğun halkın değil mi ? şimdi bu adamlara sempati besleyen köpeklere biz neden merhametli davranalım.