bugün

gezi eylemlerine katıldığı halde sevişmemek

bir günle kaçırdığım aktivite..

her şey mecidiyeköy - taksim arası yürüyüşle başladı. gezi parkına girdiğimde öğle vakitleri yaklaşıyordu ufaktan eylemcilerin ne derdi var diye kafamı uzatmamla başladı 15 kişilik eylemci topluluğuna sayısız polis düşüyordu. bir resim çekip postladım. sonra taksim nevizade derken akşam arkadaşın evine geçtim. benden sonra kırmızılı kadın, sırrı abey gelmiş twitter yıkılmıştı. bir kaç gün daha istanbul sokaklarını arşınladım.

artık üçüncü gündü ve olaylar büyümüştü. üniversitemdeki hocalardan biri mesaj attı ben geliyorum buluşalım dedi. hatuna sen takıl ben eve dönüyorum dedim. beraber çarpışırız tatlı çocuk dedi. ben ise atacak merminin kalmadığı söyledim ve devam ettim. sonra talcid, süt, maske aldığını beşiktaşa geçtiğini ve benimde gelmemi emri vaki şekilde iletti.

cevap vermeden eve döndüm. kendisi bir kaç foto paylaşıp bir kaç twetle olaylara dahil oldu. sonraları bu davranışımı unutmadı tabii bir kaç kez buluştuk ama eski tadımız kalmadı. sonra eski sevgilisine tekrar döndü. bense marlboro mı yakıp camdan uzun uzun seyretmeye devam ediyorum. her şey sevişmek değil gençler.