bugün

ben bu yazıyı sana yazdım

seneler geçmiş üzerinden şimdi sen neredesin ben neredeyim şarkısını söylemenin zamanı gelmiş geçiyor. özledim mi bilmiyorum kadın seni unutuyor muyum onu da bilmiyor. bildiğim senin tadını kimse veremiyor. çok şanslı adammışım diyorum bazen bazende hayatımı kaydırdın mı acaba diye düşünüyorum.

bu yazıyı yazarken çevremizde olan insanlara bakacak olursak çoğu evlendi işlendi çocuklandı. bir kısmı ikinci evlilik peşinde bizse kuruduk kaldık gibi geliyor. arada sosyal medya hesaplarına bakıyorum tabii ama senin benimkine bakıp bakmadığını bilmiyorum. bazen neden ayrıldınız sorusuna cevap veremiyorum ve seninde bu soruya cevap veremediğini biliyorum.

bazı sabahlar kahvaltı yaparkenki hallerimiz aklıma geliyor senin o nazlı halin benim çay demleyişim yumurta kırışım. senin gibi temizlik hastası bir kadın benim gibi paspal bir herife nasıl tahammül etti aklım almıyor. eski sevgilinde evlenmiş bu ara bilmiyorum neler hissettin ama allah var o da benden yakışıklı yani en azından kendine bakıyor adam benim hiç öyle dertlerim olmadığını da biliyorsun az çok.

arada seni soruyorlar tabii sıkça bilmiyorum diyorum bilmiyorum. bilmiyorum unutuyor muyum özlüyor muyum bilmiyorum bildiğim yerine koyduklarım sana en çok benzeyenlerdi ve bu galibiyete en çok benzeyen mağlubiyetimdi..