bugün

mustafa kemal atatürk ü sevmek

Ulusözlük görmeyeli orospu çocuğu dolmuş. Diktatörmüş vs. Diktatör nedir? Kime denir? Saltanattan, Hilafetten, Padişahlıktan hainlikten ve en önemlisi zebellah kadar düşmandan zor kullanılarak alınan bir ülkeyi cumhuriyet rejimi ile yaratan adama diktatör demek. 1924 Anayasasının 1. maddesi “Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir” demektedir. Bu hükümle devletin yönetim şeklinin “cumhuriyet rejimi olduğu” belirtilerek, ülkeyi idare edeceklerin ancak seçim yoluyla bu hakkı elde edebilecekleri kabul edilmiştir.

1924 Anayasası 3. Maddesinde “hâkimiyet kayıtsız milletindir” denilmektedir. Bu hükümle anayasa millet egemenliğini kabul etmiştir. Bu hüküm aynı zamanda demokratik bir devlet düzeninin ilk hareket noktası olmuştur. Türk Milleti, egemenliğinin sahibi olduğunu verdiği Millî Mücadele ile bütün dünyaya kabul ettirmiştir. Bu egemenlikte artık hiçbir kişinin veya dini inanç ve kurumun ilişkisi yoktur. Millet egemenliğinin sahibidir. Bu egemenlik Türkiye Büyük Millet Meclisi aracılığıyla kullanılır. Türkiye büyük Millet Meclisi, milletin tek ve gerçek temsilcisi olup millet adına egemenlik hakkını kullanmaya yetkili tek organdır.

diyen adama diktatör demek. Ne çeşit bir orospu çocuğusunuz anlamadım ki? Sanki saray yaptırdı kendine, altın varaklı klozetlerde sıçtı. Sanki devletin parasını yurtdışına çuvalllarla tarifeli uçaklarla kaçırdı da diktatör diyorsunuz.

Ya siz diktatör taşşağı yalıyosunuz ya da hiç dayak yemediniz.

Normal eylemdir.