bugün

apartmanda yapılınca sinir olunan durumlar

birinci sırayı kesinlikle tadilat tamirat ve siktiğimin matkap sesi alır. iğrençtir ve her ne hikmetse hep uyurken bu ses başlar. o matkabı alıp döndere döndere götlerine sokacam yakında az kaldı.

ikinci sırayı ise, bir üst kattaki boş evi kiralamaya çalışan emlakçı alır. amına kodumun adamı sanki bütün müşterilerine öğüt veriyor. "gidince kapı kapalı olur şu dairenin ziline basın" der gibi. bir oldu, iki oldu derken , erken uyanmak zorunda olduğum bir sabah zııııırr zıııır calıyo. üşenmedim şort atlet indim aşağıya açtım. birde pişkin pişkin diyor ki emlakçı gavat: "abi aşağı niye iniyon otomatikten açsaydın". müşterisi varmış falan çokta fifi. tuttum yakasını dedim "sikerim senin kiranı da daireni de". müşteri korktu araya giriyor. dedim "sen dur". "lan yavşak sen daire kiralayacan diye ben her gün kapımı açacam. bir daha bu zili sen değil rastgele çalan olsun gelir o emlak dükkanında sikerim ibreti alem için". "abi özür dilerimler bi daha olmazlar" falan görsen nasıl gaza geldim.
bir daha olsun zaten görürsün.
o gün bu gündür emlakçı gelmez bu apartmana.
bak yine sinirlendim. sikerim senin zilini de, kiranı da,evini de deyyus. bu satırları okuyosundur umarım götveren emlak seni.

son kattaki bütün dairelerin sahibi yaşar amca. seni unuttum sanma seninde geçmişinden geleceğine saydırıyorum. sik kafalı adam madem daire sahibisin o zaman bina giderlerine sikile sikile ortak olacaksın. lan gidin açmayın söyle başlıklar sabaha kadar tüm şehri siktireceksiniz bana.

çok sinirliyim sözlük bildiğin gibi değil