bugün

akrep burcu

tanıdığım ne kadar akrep burcu varsa hepsi depresyon eğilimli tuhaf insanlar. kafalarının işleyiş şekliyle ilgili olabilir bu sorun.

kimisi takıntılı olur çok özellikle geçmiş zaman kipiyle sorunları vardır önüne bakamaz aklı hep bi geriye gider. bazısı da tam tersi sürekli yeni olanla devam eder arkasına bakmaz ama bu konuda da uç noktadalar standart oldukları konular azdır.

istemediği sürece kimse içinden geçeni anlayamaz ketumlukta son noktadır bu yüzden davranışlarını kestirmek zor olabilir. isterse profesyonelce rol de yapabilir, yeteneklidir ancak bunun en başında kendini yıpratacağını bildiği için kalkışmaz olgun olanı. ruhen ergen olanlara ise kolay gelsin diyorum onlar için hayat çok zor kendi kendilerini yer bitirirler.

genelinde de çok duygulu olurlar. ağlaklık anlamında değil ama her türlü şeyde duygu işte bi kalemin kağıt üzerinde gezinişinde bile ayrı bi estetik bulup bunu seyretmekten haz alabilen insanlar. kimisiyle anlaşmak çok zor olur kimisiyle de tam tersine çok kolay.

ilginç olarak orijinalleri ve yan sanayileri olmak üzere ikiye ayrılırlar. piyasada sahteleri orijinallerinden daha çok sayıdadır. yani aslında gerçek bi akrep burcu, hııh çok zeki kıskanc ihtiraslı öteli beriliyim demeyecek kadar akıllı ve gizem sever olur.

çok yönlü olurlar yani ne tamamen bohem ne tamamen romantik ne tamamen komik ya da benzeri şekillerde kategorize edemezsiniz çünkü dediğim gibi birçok duyguya hakim oldukları ve diğerlerimizden farklı olarak bunları yaşamayı kendileri de sevdikleri için net bir profil çizmek mümkün değil. her türlü eğlenceliler ama orası net.

tanıştıkları insanları en ince ayrıntısına kadar tahlil edip zayıf noktalarını elinde tutma gibi tehlikeli eğilimleri olanlar vardır kimisinin de hiç umrunda olmaz uğraşmaz fuzuli işlerle.
sonuç olarak ise hepsi psikopattır sadece bazısı belli eder bazısı etmez.
Uyarı: yine de burçlardan çok karakterlere inanalım.