bugün

21 mart 2015 kasımpaşa galatasaray şike iddiaları

"yavuz hırsız ev sahibini bastırır" sözünün geçerliliğini gözler önüne sermekte şu an. la oğlum, şikeden avrupaya gidemediniz. hala daha o cezayı çekiyorsunuz, rakiplerinizin avrupadaki başarısızlıklarıyla avunmak zorunda kalıyorsunuz. daha hala yok hükümet kolluyor bunları, yok bunlara ceza verilmez bilmem ne. ulan siz bu ülkede şikeden ne ceza aldınız da konuşuyorsunuz? tescilli şikeciler sizi.

twitterda ne idüğü belirsiz adamların yazdıklarını, inci sözlük entrilerini ispat olarak gösterip şikeye kanaat getirmiş adamlar. he tabii, bize de bu iddiaları kabul etmek düşer zaten. incide yazıyorsa kesin doğrudur. ama tapelerde geçen tescilli "tarla sürmeler", şike davası dosyaları falan bunlar hep komplo tabii.

meselenin gs, fb, bjk, ts ile ilgisi yok. her zaman söylüyorum yine söylüyorum, şike varsa bu tespit edilsin. delillerle ortaya çıkarılsın, kamuoyu aydınlatılsın. şike yapan yönetici, her şeyden önce kendi taraftarına ihanet etmiştir. bizim yöneticilerimiz böyle bir şey yapmışsa ona en başta biz sesimizi yükseltiriz asırlık kulübün adı daha fazla pisliğe bulaşmasın diye. ama aynı şeyi aklı başında tüm taraftarlardan da beklerim fenerli, beşiktaşlı, trabzonlu demeksizin.